فواید بیشمار عدس و اسفناج بر کسی پوشیده نیست و هنگامی که این دو مادهی غذایی مفید در کنار مواد دیگر یک سوپ لذیذ را تشکیل دهند، فواید آنها دوچندان میشود. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت سوپ عدس و اسفناج آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ لذیذ و پرفایده، با ما همراه شوید. گفتنی است، مواد اولیه گفته شده برای تهیهی این سوپ، برای چهار نفر کافی است.
مواد لازم:
آب: 8 پیمانه
عدس: دو و نیم پیمانه
پیاز خرد شده: یک و نیم پیمانه
اسفناج خرد شده: یک پیمانه
کرفس خرد شده: یک پیمانه
هویج خرد شده: یک پیمانه
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
کره: نصف پیمانه
سیر رنده شده: سه حبه
ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه و رنده شده: یک قاشق غذاخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم سپس پیاز را به همراه کرفس و هویج و سیر به آن افزوده و تفت میدهیم.
وقتی سبزیجات کمی نرم شدند، ادویه کاری، زیره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
عدس را به همراه آب به مواد قبلی افزوده به مدت 25 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، جعفری و اسفناج خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و ده دقیقه زمان میدهیم تا سوپ، جا بیفتد.
هنگام سرو، کره را روی سوپ ریخته و آن را سرو میکنیم.