0

یکروز قبل از پرواز به ایران

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

یکروز قبل از پرواز به ایران

1 -نامه امام به یک آلمانی

در بهمن 1357 در نوفل لوشاتو یک آلمانی(پریدسی کوپیسا‏) جهت هدیه تولد به نامزدش از امام درخواست می‌کند که چند جمله زیبا روی کارت پستالی برای او بفرستند، کسی که مشتاق دست خط بزرگان است و کلکسیونی از این دست خط ها را دارد.

متن نامه  پریدسی کوپیسا به امام خمینی

‏‏ [‏‏آقای خمینی عزیز، نمی خواهم با تقاضای خود مزاحم شما بشوم، اما تا دیروز مشکلی داشتم (که‏‎ ‎‏می خواهم با مساعدت شما حل کنم). امیدوارم با محبتی که دارید کمکم کنید. نامزدم بزودی هدیۀ‏‎ ‎‏سالروز تولدش را دریافت خواهد کرد. هدیه ای که از قلب من تقدیم می شود. او مشتاقانه دستخط‏‎ ‎‏(بزرگان را) گردآوری می کند (و کلکسیونی از این دستخطها دارد) و روز تولدش چهارم فوریه است.‏‎ ‎‏چقدر خوشحال می شود که سلامی از شما دریافت کند. لذا از شما درخواست می کنم که لطفی در حق‏‎ ‎‏من کرده و چند جملۀ زیبا روی کارت پستالی که (در پاکت نامه) برایتان گذاشته ام برای ایشان بفرستید.‏‎ ‎‏اگر اساساً دستخطی برای کسی ارسال نمی کنید، لطفاً مرا در جریان امر قرار دهید.‏

‏‎ ‎‏اکسل نِلکِن ـ بِبِلز دورف ـ شمارۀ 57 ـ 5810 ویتن ـ آلمان غربی.‏

‏‎ ‎‏با تشکر و بهترین آرزوها برای شما. ارادتمند شما، پریدسی کوپیسا‏‏]‏

‏‏‏جواب امام به پریدسی کوپیسا‏

‏‏بسمه تعالی‏

‏‏     سعی کنید برای جامعه فرد مفید باشید. سعی کنید تحت تأثیر قدرتهای شیطانی واقع‏‎ ‎‏نشوید. سعی کنید انسان متعهد باشید. ان شاءالله سلامت باشید.‏

‏‎2 - پیام تشکر از دولت و ملت فرانسه

‏‏مناسبت: عزیمت امام خمینی از پاریس به ایران‏

‏‏بسم الله الرحمن الرحیم‏

‏‏     در این موقع که پس از چهار ماه توقف پرحادثه در خاک فرانسه، برای خدمت به‏‎ ‎‏وطنم می خواهم اینجا را ترک کنم، لازم می دانم از دولت فرانسه که وسایل امنیت و‏‎ ‎‏آزادی بیان را برای اینجانب مهیا نمود، و از اهالی محترم که با حس انساندوستی علاقۀ‏‎ ‎‏خود را به آزادی و استقلال کشور ایران اظهار داشتند تشکر کنم. امید است مهمان نوازی‏‎ ‎‏دولت و ملت فرانسه و حس آزادیخواهی آنان را فراموش نکنم. و از زحماتی که به‏‎ ‎‏همسایگان و اهالی نوفل لوشاتو دادم معذرت می خواهم. امید است احترامات اینجانب‏‎ ‎‏را بپذیرند.‏

3 - تقریظ تقدیر از زحمات آقای ابراهیم یزدی در ایام اقامت در فرانسه

‏‏بسمه تعالی‏

‏‏در سفری که ناچار به پاریس منتهی شد، جناب آقای دکتر یزدی از لحظۀ اول‏‎ ‎‏همراهی نمودند و مدت چهار ماه و چند روز تحمل زحماتی ارزنده نمودند و خدمات‏‎ ‎‏ارزنده ای به نهضت مقدس کردند، و در این چند ماه با کمال صداقت و امانت تقبل‏‎ ‎‏اموری چند را نمودند، امید است خدای متعال ایشان را اجر و توفیق عنایت فرماید.‏

‏‎زمان: 11 بهمن 1357 / 2 ربیع الاول 1399‏

‏‏مکان: پاریس، نوفل لوشاتو‏

‏‏روح الله الموسوی الخمینی‏

صحیفه امام جلد 6

سه شنبه 10 بهمن 1396  2:49 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 nazaninfatemeh hermes65
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2460

پاسخ به:یکروز قبل از پرواز به ایران

باسلام، 

مطالب جالب و آموزنده ای بود. سپاس

چهارشنبه 11 بهمن 1396  7:41 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hermes65
hermes65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 337

پاسخ به:یکروز قبل از پرواز به ایران

خدا خیرتان دهد

سخنان بیانات نامه ها رفتارها و ... حضرت امام ره همه درس و عبرت و بصیرته

خیلی وقتا یادمون میره کی بودیم کی شدیم

زحمات همه کسانی که از ابتدای زندگی برامون بوده را اصلا یاد نداریم

ببینید امام ره 4 ماه تو فرانسه بودن تشکر کردن

آیا ما از پدر و مادر یا حتی زحماتی که اصن نمی بریم تشکر می‌کنیم (مثلاْ توجه به زحمات نیروهای مسلح یا حتی کشاورزان یا رانندگان در جاده ها و ... اصن داریم)!

چهارشنبه 11 بهمن 1396  10:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها