0

چرا پارس کست رو راه انداختم ؟

_mmkh_
_mmkh_
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 134

چرا تصمیم گرفتم که یک وبسایت آموزشی داشته باشم ؟
چرا تصمیم گرفتم که یک وبسایت آموزشی داشته باشم ؟

خب این سوالیه که وقتی یک کاری رو شروع میکنید حتما باید بش جواب بدید . ولی پارس کست برای من به هیچ وجه یک کار نیست . پارس کست راهیه که من فکر میکنم میتونم باش جالی خالی آموزش های گمشده درباره تکنولوژی های جدید به زبان فارسی رو پر کنم .

یادم میاد که تقریبا یک سال قبل تصمیم گرفتم نود رو یاد بگیرم ! خدا روز بد جلو چشتون نیاره ولی تقریبا تمام وب فارسی رو به دنبال کلمه نود جی اس جستجو کردم . نمیگم چیزی نبود ! بود ولی یا اینقدر ساده بودن که منو یاد کتاب های آموزش برنامه نویسی به کودکان مینداختن یا اینقدر خسته کننده بودن که باور کنید خوابم میبرد ! من بطور کلی با کتاب رابطه خوبی ندارم ( در ضمن بنظرم نود درصد کسایی که کتاب رو به عنوان منبع آموزشی معرفی میکنن خودشون هم کتاب های آموزش توسعه نرم افزار نمیخونن ! صرفا یک برندینگ شخصی برای نشون دادن حرفه ای بودنشون هست ) ولی بهتره با خودمون صادق بشیم ، خیلی از ما ها ترجیح میدیم که از منابع بهتری که مارو بیشتر در فرایند یادگیری درگیر میکنن استفاده کنیم . رفتم تو یوتیوب و به محض جستجو کردن عبارت Node.JS یک لبخند ( تو مایه های جوکر ) روی صورتم پدیدار شد . هنوز اسم کانال یوتیوب رو یادمه و فکر کنم حتی Subscribe هم کردم ، اسمش یه چیزی تو مایه های Net Ninja یا Ninja Net بود !

با اینکه مدرس دوره خیلی از موس استفاده میکرد ( چیزی که من ازش متنفرم ) ولی واقعا خوب و شفاف توضیح میداد . ویدیو ها حداکثر یک ربع بودن . من بطور کلی اعتقاد دارم نهایت بازده مغز انسان چیزی نزدیک به 25 دقیقه هست بنابراین هیچوقت بیش از نیم ساعت بطور کامل کار نمیکنم ( نه که خیلی تنبل باشم ولی بریک های خیلی کوچولو باز هم میتونن کلی تو ریفرش کردن حس و حالت موثر باشن ) . آموزش هایی تو مایه نت نینجا دقیقا همون چیزی بود که توی وب فارسی دنبالش میگشتم و خبری هم ازش نبود . دوره نود جی اس تموم شد و من برای یک مدت مشغول به کار شدم تا اینکه دفعه بعدی دوباره کارم گیر افتاد . بنظرتون آموزش کاملی برای استفاده از Socket.io در کنار PHP به زبان فارسی وجود داره ؟ خب این دقیقا مشکل من بود . هر دفعه سعی میکردم با منابع انگلیسی کارمو راه بندازم ( خوشبختانه از 5 سالگی زبان انگلیسی رو صحبت میکنم بنابراین از پس فهمیدن کل داستان بر میومدم) .

در نهایت در اسفند 95 تصمیم نهایی گرفته شد . چی کار کردم ؟ خب شروع کار از اینجا بود :

>> laravel new ParsCasts

اینکه چرا تصمیم گرفتم پارس کست رو با لاراول بنویسم رو ول کنید ولی بنظرم گزینه خوبی بود . نسخه آزمایشی و نه چندان جذاب پارس کست در نمیدونم چندم فروردین 96 دیپلوی شد ولی بدبختی و درس و مشق نزاشت که اونجور که باید توسعه داده بشه پس به خواب نسبتا طولانی فرو رفت . بعد چی ؟ داستان ما اینجا تموم شد ؟ نه خیر !

صفحه لاگین کاربران ورژن بتای پارس کست
صفحه لاگین کاربران ورژن بتای پارس کست

تب پارس کست از سرم پریده بود تا اینکه اردیبهشت رسید و به به دوباره کارم گیر افتاد ! این دفعه به جایی اینکه فقط به فکر خودم باشم عزمم رو جذب کردم گفت دیگه واقعا به پارس کست نیاز هست . پس شروع کردم به نوشتن اسکریپت از صفر صفر ( چون ورژن یک زیاد چنگی به دل نمیزد و نیاز هارو اصلا برطرف نمیکرد ! )

و در نهایت در چهار مرداد پارس کست 1.0 که نسخه واقعی پارس کست بوده روی سرور داشت اجرا میشد ( برای توسعش چندین شب بی خوابی کشیدم و واقعا لذت میبردم ) .

پارس کست بنظرم یه چیزی بیشتر از یه دکون دیگه برای درآمد زایی از طریق آموزش برنامه نویسی هست . من در پارس کست سعی میکنم که هر چیزی که درباره تکنیک های مدرن توسعه نرم افزار میدونم رو به بقیه یاد بدم . ولی مهم نظر من نیست !

نظر شما چیه ؟

شنبه 7 بهمن 1396  4:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها