دامین های سفارشی(آفلاین) برای پروژه های تحت وب لوکال!!!
شاید براتون عجیبب باشه شایدم بگید خب اینو میدونستم ولی امروز میخوام یه ابزاری رو بهتون معرفی کنم به اسم Hotel که میتونید باهاش پروژه های مختلف وب (laravel ,nodejs, python, ruby,....) رو به جای استفاده از مسیر های ناخوانا( به عنوان مثال localhost:8000 ) روی دامین دلخواه خودتون (مثلا myapp.dev یا myapp.test و ..... ) به صورت کاملا لوکال (بدون نیاز به اینترنت) اجرا کنید... رویاییه نه!!؟...
برای درک بهتر این عکس رو خوب ببینید :
مراحل انجام کار :
مواد لازم : NodeJs , npm
نکته : من روی لینوکس ابونتو این آموزش رو نوشتم ولی شما میتونید روی هر سیستم عاملی این کار رو بکنید.
برای انجام اینکار احتیاج داریم تا ابزار hotel رو نصب کنیم برای همین ترمینال(که در ویندوز بهش میگن cmd) رو باز کنید و خط های زیر رو وارد کنید:
npm install -g hotel
hotel start
بعد باید تنظیمات پروکسی سیستمتون رو روی حالت automatic تنظیم کنید
برای اینکار باید به قسمت تنظیمات پروکسی سیستمتون برید :
OS X
Network Preferences > Advanced > Proxies > Automatic Proxy Configuration
Windows
Settings > Network and Internet > Proxy > Use setup script
Linux
On Ubuntu
System Settings > Network > Network Proxy > Automatic
و بعد حالت پروکسی رو روی automatic قراربدید و مسیر پروکسی رو به صورت زیر وارد کنید :
http://localhost:2000/proxy.pac
خب اگه مراحل رو درست انجام داده باشین باید از طریق hotel.dev در مرورگرتون بتونید پنل برنامه رو ببینید ... دقیقا مثل تصویر بالا که همون اول دیدید...
خب حالا کافیه با ترمینال به مسیر پروژه موردنظر خودتون برید (مثلا یه پروژه لاراول) و دستور زیر رو وارد کنید :
/myLaravelApp > hotel add "php artisan serve" --name myapp --port 8000
add : دستور اجرای پروژه که در اینجا لاراول هست رو وارد میکنید البته داخل کوتیشن
--port : پورتی که پروژه شما روی اون کار میکنه که در این مثال برای لاراول این پورت 8000 هست
--name : اسم دامینی هست که میخواد برای پروژه بزارید که دراینجا ما گذاشتیم myapp
خب دیگه کارای اولیه و سختش تا اینجا تموم شد ...حالا با وارد شدن به hotel.dev از مرورگر باید پروژتون رو تو لیستش ببینید ... خب اگه دقت کنید اونجا یه دکمه میبینید که میتونید پروژتون رو استارت و استاپ کنید .... وقتی استارت کردین باید بتونید بدون هیچ مشکلی از طریق myapp.dev به پروژتون دسترسی داشته باشید.... وگرنه پای یک مشکل درمیان است!
اگه مشکلی هم پیش اومد تو نظرات حتما بگید...
من سعی کردم بیشتر یه آموزش کوچولو و فقط در حد آشنایی بدم جهت اطلاعات بیشتر و کارای باحال تر میتونید به صفحه گیت هاب Hotel برید و همه این چیزا رو کاملتر اونجا ببینید.
امیدوارم حال کرده باشین وبه دردتون خورده باشه ... قلب یادتون نره :-4 ...