چه کسانی باید برنامه نویسی رو انتخاب کنند ؟
اینروزا آدم توی خیابون که راه میره با انواع اقسام تبلیغات آموزش برنامه نویسی روبرو میشه. آموزشگاه های کوچک و بزرگ در سطح شهر همه آموزش برنامه نویسی میذارن و همه هم میگن بعدش مستقیما وارد بازار کار شوید. حالا سوال من اینجا هست با این همه آموزشگاه و کلاس توی حوزه برنامه نویسی، آیا همه تونستن وارد بازار کار بشن ؟
جواب این سوال رو مطمینا میدونید و نیاز به توضیح نیست ولی مشکلی که الان وجود داره اینه که همه وقتی دیدن بازار کار این رشته نسبتا مناسب هست به سمت این آموزشگاه ها و کلاس ها رو آوردن و الان هر کس توی خانوادش یک " برنامه نویس " داره.
من خودم هم با اینکه رشته IT بودم ولی توی دانشگاه به هیچ عنوان، دانش های برنامه نویسی به من یاد داده نشد و خودم با مطالعه شخصی و بعد اون، رفتن به کلاس های برنامه نویسی تونستم وارد این حوزه بشم ولی خیلی از آموزشگاه ها، دانش های مبتدیانه برنامه نویسی رو بهتون یاد میدن ولی جوری بهتون القا میکنن که شما الان یک برنامه نویس حرفه ای هستید که این خودش مشکلات زیادی ایجاد میکنه.
یکی دیگه از مشکلات اساسی اینه که کسایی که اصلا تو این حوزه تجربه ای ندارن و کلن هیچ پیش زمینه ای ندارن مستقیما میان آموزشگاه ها و برنامه نویس میشن و حتی در این زمینه کار هم میکنن. این افراد مطمینا خیلی زود از برنامه نویسی زده میشن و یا نمیتونن موفقیت خاصی تو این زمینه کسب کنن البته منکر این نمیشم که افرادی هم هستن که به از رشته های دیگه وارد این زمینه شدن و موفق هم شدن ولی این افراد مطمینا هم پیش زمینه مناسبی داشتن و هم علاقه زیادی به این زمینه کاری داشتن.
برنامه نویسی بازار کار مناسبی داره، آینده خیلی خوبی داره ولی مناسب هر کس نیست. برنامه نویسی سخت هست، محیط کدنویسی خیلی محیط جذابی به مانند محیط فوتوشاپ و سایر نرم افزارها نیست و مطمینا برای موفقیت در اون خیلی باید تلاش کرد پس قبل از اینکه یک دانش رو فقط به دلیل بازار کار مناسب اون یاد بگیریم، از خودمون بپرسیم " من اصلا این دانش رو دوست دارم؟ " " من میتونم سال ها از این دانش به عنوان شغل اصلی برای خودم استفاده کنم؟ " اگر جواب این سوال بله هست پس شما باید برنامه نویسی رو برای آینده خود انتخاب کنید.