ماجراجویی من برای برنامه نویس شدن ...
پ.ن: از اونجایی که توی #چالش_وبلاگ_نویسی شرکت کرده بودم و هر روز باید یک پست میزاشتم ،این متن رو وسط مهمونی نوشتم پس ببخشید که اگر خیلی خوب نیست.
کلاس هفتم بودم و مثل بقیه در حال یادگیری بودم که بتونم هدفمو پیدا کنم; اون زمان ریاضیم یکم خوب بود و داییم به همین دلیل گفت برو برنامه نویسی یاد بگیر،ولی من هیچی از کامپیوتر نمیدونستم و حتی کامپیوتر نداشتم که بخوام برنامه نویسی یاد بگیرم پس رفتم یک کامپیوتر گرفتم.
اون موقع چیز زیادی درباره برنامه نویسی نمیدونستم بنابراین از یکی از فامیلامون که برنامه نویس بود پرسیدم که چجوری باید برنامه نویسی یاد بگیرم، ایشون اول به من گفتن که یک سیستم عامل اوپن سورس مثل گنو/لینوکس رو یادبگیرم و بعد برم سراغ برنامه نویسی; ولی من اول گنو/لینوکس رو جدی نگرفتم و یک راست رفتم سراغ برنامه نویسی.
اول زبان #c رو انتخاب کردم چون توی خیلی از فروم ها، این زبان رو برای شروع مناسب تر میدونستن ولی چیزی ازش نفهمیدم و رفتم سراغ زبون جاوا که این هم مثل زبان #c فهمش برام سخت بود.
خلاصه نا امید شدم و رفتم سراغ گنو/لینوکس و از این جا بود که عاشق گیک بودن و برنامه نویسی و کامپیوتر شدم, اولین بار وسط امتحانات نوبت دومم بود که یک دفعه ای به کلم زد که برم اوبونتو رو نصب کنم. به سختی تونستم نصبش کنم و بعد رفتم سراغ دوره های آموزشی، با سرچ، دوره lpic1 جادی عزیز که بصورت رایگان این دوره رو در اختیار همه گذاشته بود رو پیدا کردم ولی از ویدیو های اولش چیزی نفهمیدم، پس رفتم دوره های حضوری که گنو/لینوکس رو تدریس میکنن رو پیدا کردم و با سیوک که داخل اصفهان هم بود آشنا شدم(یکی از نماینده های رسمی lpi در کانادا) رفتم شرایط دورشو دیدم که قیمت دوره lpic1-101 سیصد و پنجاه تومن بود(مشکل از ادیتور ویرگول بود که اینطوری نوشتم) و برای منی که بابام حقوق معلمی میگرفت خیلی سنگین بود ولی از اونجایی که بابام همیشه حمایتم کرده بود ثبت نامم کرد. اونجا با آقای بهراد اسلامی فر آشنا شدم که واقعا باعث افتخار بود و همچنین با دوستان لینوکسی که در کلاس ۶ نفره بودن. خلاصه این دوره ۴ هفته ادامه داشت و خیلی چیز ها داخل این دوره یادگرفتم.
بعد از اون شروع کردم بیشتر درباره رشته های مختلف کامپیوتر یاد گرفتن تا پارسال عید که دوره پایتون جادی رو پیدا کردم ولی هزینه کلاس کمی گرون بود و جادی این لطف و به کسانی که نمیتونستن هزینه کلاس روپرداخت کنن کرد که بتونن رایگان در این دوره شرکت کنن.
تابستون بود که دوره جادی هم تموم شد و من نمیدونستم دیگه باید چیکار کنم چون بقیه منابع یادگیری به زبان انگلیسی بود ولی باز هم یادگیری زبان رو جدی نگرفتم و بیشتر تمرکزم رو روی بهتر کردن مهارت الگوریتم گذاشتم و توی مسابقات برنامه نویسی quera مثل کد کاپ و ... شرکت میکردم ولی دیگه الان فهمیدم واقعا نمیشه و دارم یادگیری زبان رو بصورت جدی دنبال میکنم که بعد بتونم جنگو یادبگیرم.
در پست بعدی برای کسانی که میخوان برنامه نویسی رو تازه شروع کنن مینویسم.