0

دانشگاه یا برنامه نویسی ؟

_mmkh_
_mmkh_
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 134

کی گفته برای کار احتیاج به مدرک لیسانس داری ؟ کارهای فنی مثل برنامه نویسی به مهارت احتیاج دارند نه مدرک ! مطمئنی ؟ بعدا پشیمون نشیا ؟ حتی برای سربازی هم لیسانس رو لازم داری ...

وقتی ۲۳ سالت باشه و ۲ سال دیگ تا لیسانس داشته باشی بعدشم ۲ سال خدمت ، شهرستانی هم باشی درعین حال تو این اوضاع خراب فرهنگی اقتصادی کشور هم به فکر ازدواج بیفتی حتما روزی ۱۰۰ بار به جملات ابتدای متن فکر میکنی .

با توی دانشگاه موندن یعنی برنامه ۴ سال آیندم رو میدونم که شامل وقت گذاشتن برای ۱) پاس کردن ریاضی۲ فیزیک۲ ریاضی مهندسی (و یه مشت درس های بیخود دیگه) و البته یکم هم درس های جذاب مثله مهندسی نرم افزار پایگاه داده و .... ۲) گذروندن ۲ سال خدمت ، و با بیخیال شدن دانشگاه و ورود به بازار کار بازهم از ۲ سالش کاملا مطلع هستم که میشه خدمت مزاحم سربازی

کدومش درسته ؟

شاید اگه درسم رو تموم کنم بتونم سربازی امریه بگیرم و مجبور نباشم برم پادگان البته شاید ... ولی تکلیف ۲ سالی که قراره تو دانشگاه بگذره چی ؟ اگر بازدهیش واقعا به اندازه ۲ سال بود دیگ هیچ شکی نداشتم ولی ... پس شاید بهتر باشه انصراف بدم تشریفمو ببرم خدمت و با مدرک دیپلم ریاضی مشغول دیده بانی از مرز های عزیزمون بشم و بعدش بیام وارد بازار کار بشم ! بعد ۲ سال به نظرتون چقدر سواد من به درد بازار کار میخوره ؟ شاید دیگه کسی از RESTfull استفاده نکنه ، بعد سربازی باید بیام در لپ تاپمو باز کنم و ببینم که پیغام Upgrade to Ubuntu 18.04 LTS برام ظاهر میشه ، احتمالا دیگه اندرویداستودیو از جاوا پشتیبانی نکنه و مجبور باشم برم سراغ کاتلین ، اوه ... عین یه عقب افتاده باید از اول شروع کنم :) ... ولی نه اگه سربازی تو شهرکرد بیفتم میتونم با نصف روزی که برام باقی میمونه کارم رو ادامه بدم البته اگه ....

پس آخرش چی شد ؟ برم دانشگاه و تو سن ۲۵ سالگی بیام برم دنبال امریه که شاید بشه و شایدم نشه که اگه نشه تا ۲۷ سالگی ... تصورش هم اعصابمو خورد میکنه ، یا نه برم سربازی و امیدوار باشم که همینجا تو شهرکرد میفتم !

الان که دقیق تر فکر میکنم جفتش یه نتیجه داره اونم اینه که امیدوار باشم شرایطم جوری باشه که در حین خدمت بتونم کار کنم ... خدایا لعنت به این خدمت مقدس سربازی

پکیج ما زمانی کامل تر میشه که به همه مسائل بالا ازدواج رو هم اضافه کنم ، باید دوباره از اول مقایسه کنم : دانشگاه رو ادامه بدم در حین تحصیل ازدواج کنم بعد خدمت ! یا نه برم خدمت در حین خدمت ازدواج کنم ؟ ... داستان پیچیده تر شد یه مشکل جدید ، کی به یه دانشجو یا سرباز دختر میده ! ؟

بهتره همه چیزایی که از ذهنم گذشته رو فراموش کنم ، مهم کدومه ؟ هدف چیه ؟ زندگی ؟ آخ ... مغزم داره memory leak Exception میده .

واقعیت اینه من باید ازدواج بکنم و قسمت تلخش اینه برای ازدواج چیزای مهمتر از تو هم وجود داره مثله همون کارت پایان خدمت لعنتی یا شایدم پول . مدرک چی ؟ داره حالم از همه چی بهم میخوره .

خیلی دوست دارم الان بگم توکل به خدا و برم سربازی ولی نمیتونم چرا ؟ الان دارم به خودم میگم خاک بر سرت چرا میترسی ! توکل کن برو ساختار شکن باش زندگیتو بساز روتتین نباش خدا هست برو

مطالب پایین رو مینویسم که همیشه یادم بمونه من خدایی زیبا و مهربان دارم

الان یه چیزی به ذهنم رسید خداوند میفرماید : وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا (هرکس باتقوا باشد خداوند برای او راه خروجی از مشکلات قرار میدهد) وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ (و رزق و روزی او را به هر ترتیبی میرساند) وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ (هرکس برخدا توکل کند خداوند او را کفایت میکند) إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمرِهِ (خداوند به فرمانش عمل میکند)

حضرت آقا خامنه ای در کتاب "طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن" صفحه 69 درباره توکل به خدا مطلبی جالبی رو بیان میکنند که خلاصش میشه این : وقتی به بن بست رسیدی وقتی به جایی رسیدی که به نظرت اینجا ته کوچه است و راهی در بین نیست بر روی مردم معمولی چند در باز میشود: درِ تسلیم تسلیم دشمن شدن ، درِ تسلیم ،تسلیم حوادث شدن، تسلیم جریانِ طبیعی زندگی شدن ، درِ خودکشی اما برای انسانِ باخدا درِ دیگری در بن بست ها باز میشود؛ درِ توکل به خدا. میگویند اینجا بن بست است ، بن بست چیست ؟از نظر خدا بن بست نداریم ما . همه بن بست ها با دست قدرت خدا بن باز است ! راه دارد .

سوال اول رو باید تغییر بدم بهتره به جاش بنویسم ان شاالله دانشگاه یا برنامه نویسی ؟ انتخاب با خودمه ولی بدون خدا نمیتونم درست انتخاب کنم و همچنین درست عمل کنم . توی این چند روزه تا قبل شروع ترم جدید به امید خدا تصمیمم رو میگیرم و عمل میکنم .

کسی حوصله مشورت رو داره ؟ !
شنبه 7 بهمن 1396  3:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها