مهندس یک لیوان چایی برام میاری؟ !!!
Today i want to talk about engineers and how important they are in our life and blah blah blah...
بله شروع خیلی طوفانی بود، گفتیم امروز متفاوت شروع کنیم :-) . الان واستون سوال هست چرا الان من انگلیسی صحبت کردم، درسته ؟ بهتون میگم سوال خیلی خوبی پرسیدید چون ما مهندس ها ( با اجازتون ) کلا مجبوریم خودمون رو ثابت کنیم. مهندس بودن ما رو خیلی کسی جدی نمیگره و الان من واسه اینکه بهتون ثابت کنم مهندس هستم تنها چیزی که به فکرم رسید همین بود، البته بگذریم از اینکه مهندس های اینروزای ما اکثرا انگلیسی بلد نیستن ولی در کل واقعا چرا ما مجبوریم خودمون رو ثابت کنیم ؟
داستان جدی نگرفتن ما مهندس های کامپیوتر و IT از داستان عوض کردن ویندوز که براتون گفتم شروع شد و تا چایی ریختن طی سالیان مختلف همچنان ادامه داره. اصلا کلمه مهندس کاربرد های خیلی زیادی داره که در زیر میخوام چند نمونش رو براتون مثال بزنم :
1- مهندس یک لیوان چایی برام میریزی ؟
یکی از کاربردی ترین استفاده های کلمه مهندس همینجا هست. اصلا همین جا هست که خیلی ها تصمیم میگرن که مهندس بشن. این نوع کاربرد معمولا توسط پدر و مادر و یا خانواده های نزدیک که یا با ما شوخی دارن و یا باهامون صمیمی هستن استفاده میشه. مهندس ها دقیقا ضربه اول رو از همین نقطه میخورن و برای اثبات مهندس بودنشون مجبور میشن کار رو خیلی مهندسی شده و حرفه ای انجام بدن ولی در نهایت با جمله دستت درد نکنه مهندس مواجه میشن.
2- چیکار میکنی مهندسس ؟ ( لحن نسبتا خشن )
در اینجا شما مطمینا یک کار اشتباه انجام دادید و توسط اطرافیان مورد حمله قرار میگیرید. در اینجا خودتون مهندس بودن خودتون رو زیر سوال بردید پس توضیحی نیست سعی کنید به نشانه ناراحتی سرتون رو تکون بدید و قول بدید دفعه بعد، درست انجام میدید کار رو .
3- مهندس کی بودی تو ؟
اینجا هم کاربردی مشابه کاربرد بالا رو داره ولی خوب طرف یکم زیادی باهاتون صمیمی هست. خوب ادامه نمیدیم ...
4- چطوری مهندس ؟
این نوع کاربرد معمولا زمانی استفاده میشه که طرف مقابل شما میخواد ازتون تعریف کنه و اینجا هست که دیگه شما واقعا مهندس هستید البته این نوع کاربرد اگر شما مهندس باشید برای تعریف از شما و اگر شما مهندس نباشید به معنی مورد تمسخر واقع شدن شما هست که به دلیل پیچیده بودن، نیاز هست که چندین مطلب راجب همین بخش نوشته بشه که در این مقال نمیگنجه.
کاربرد های دیگه ای هم هست که دیگه میذاریم بر عهده خواننده های عزیز ولی چیزی که میخوام بگم اینه که همه ی ما در زندگیمون مهندس هستیم. در اصل هر کس مهندس زندگی خودش هست. مطمینا کسی که زندگی مهندسی شده ای داشته باشه حتما فرد موفقی هست. امیدوارم هممون مهندس واقعی زندگی خودمون باشیم.
پایان رو هم به سبک اصغر فرهادی باز میذاریم ...
پ.ن : اگر این مطلب رو دوست داشتید، مطلب زیر رو هم مطالعه کنید