چالش ۳۰ روزه وبلاگ نویسی
روزی بود و روزگاری و بازار وبلاگنویسی بسیار داغ بود. هر کسی برای خودش وبلاگی داشت و در مورد موضوعات مورد علاقه خودش مینوشت. این وبلاگها باعث دوستیهای بسیاری شد . این دوستیها سالهای سال است که ادامه دارد. اما متاسفانه این روزها وبلاگ نویسی کم رنگ شده و بیشتر فعالیت فعالان وب بر روی رسانههای اجتماعی متمرکز شده است. گاهی تصاویری از زندگی شخصی در اینستاگرام منتشر میشود و گاهی هم پستی در تلگرام.
مسئله این است که وبلاگ فضای بسیار مناسب و ماندگاری است برای تولید محتوی. هر مطلبی که مینویسید توسط موتورهای جستجو ایندکس شده و قابل جستجو است اما محتوی تولید شده در رسانههای اجتماعی از این ویژگی بزرگ محروم هستند.
بسیاری از وبلاگ نویسان دیروز همه معتقد هستند که جایگاه حرفهای را که امروز به دست آوردهاند از طریق وبلاگ نویسی بوده است. بنده هم از همان دسته هستم. تمام شبکه دوستان حرفهای و فرصتهای کاریی که امروز دارم را به مدد وبلاگ نویسی کسب کردهام لذا فکر میکنم باید دوباره وبلاگ نویسی را شروع کرد و دوباره زندگی را تجربه کرد. یکی از بزرگترین توجیهاتی که امروز برای ننوشتن ذکر میشود این است که وقت نداریم ، باید عرض کنم که وقت داریم خیلی زیاد هم داریم. کافیست از مترو و تاکسی استفاده کنید و در طول مسیر با استفاده از موبایل خود پست وبلاگتان را بنویسید. جالب است بدانید که من هر دو پست قبلی خود یعنی روزی ۱۰ دقیقه توییتر و چگونه خودمان را معرفی کنیم؟ را به همین شیوه نوشتم.
قصد دارم شما را به چالش ۳۰ روزه دعوت کنم. در این چالش قرار است خودمان رو متعهد کنیم که به مدت ۳۰ روز هر روز یک پست وبلاگ نوشته و منتشر کنیم. نکات زیر برای شرکت در این چالش به شرح زیر است:
- موضوع چالش آزاد است.
- طول نوشته آزاد است ولی طوری باشد که بتوان اسمش را پست وبلاگ گذاشت.
- پلت فرم وبلاگ نویسی اهمیتی ندارد. میتوانید در وبلاگ شخصی خود و یا در هر پلتفرم دیگری بنویسید.
- لینک نوشتههای خود را اینجا وارد کنید تا بتوانم یک لیست از آنها برای انتشار عمومی درست کنم.
- نوشتههای خود را با هشتگ #چالش_وبلاگنویسی منتشر کنید.
- برای اینکه تعداد افراد بیشتری را درگیر این چالش کنید میتوانید مقدمه یا موخرهای به پست خود اضافهکنید و به این نوشته لینک کنید.
باید عرض کنم که وقت داریم خیلی زیاد هم داریم. کافیست از مترو و تاکسی استفاده کنید و در طول مسیر با استفاده از موبایل خود پست وبلاگتان را بنویسید.
آیا این چالش جایزه دارد؟
همانطور که قبلا هم گفتم بیشتر فرصتهای کاری امروز از وبلاگنویسی دیروز حاصل شده است. لذا در ذات این کار قطعا شما که نویسنده هستید برنده خواهید بود.
اما اگر دارای کسب و کاری هستید و دوست دارید از این چالش حمایت کنید که چه بهتر. برای حمایت از این چالش کافیست با بنده از طریق ایمیل lameei@gmail.com در تماس باشید.