حمید علیدوستی، سرمربی فعلی پیکان و مهاجم اسبق تیم ملی معتقد است که پیروزی ایران دراولین بازی جام ملت ها بسیار مهم و با ارزش بود. او در این خصوص به خبرنگار سایت گل می گوید:« در شروع بازی شاهد بودیم که هر دو تیم برای ارزیابی یکدیگر احتیاط آمیز کار کردند و در همین شرایط ایران گل خورد اما بعد از این که عقب افتادیم بازیکنان اعتماد به نفس خود را از دست ندادند و گل مساوی را به ثمر رساندند. گل دوم را هم با استفاده از یک ضربه ایستگاهی به دست آوردیم و فکر می کنم تکیه بر ضربات ایستگاهی مبعلی تصمیم خوبی بود. در مجموع فکر می کنم برد با ارزشی بدست آوردیم اما باید بگویم که هر دو تیم به دلیل رقابت دیرینه ای که با هم داشتند محتاط بازی کردند.»
علیدوستی درخصوص بیرون گذاشتن پژمان نوری و جانشینی مبعلی تاکید می کند:« قطبی در نهایت تصمیم گرفت از یک هافبک بازیساز استفاده کند. او با تیم ملی زندگی می کند و با شرایط تمام بازیکنان آشناست به همین دلیل ترجیح داد از بازیکنی استفاده کند که در ضربات ایستگاهی تبحر خاصی دارد. ما بازیکنانی داریم که می توانند روی ضربات ایستگاهی خیلی خوب دروازه حریف را تهدید کنند و مهم این بود بازیکنی را برای زدن این ضربات در ترکیب قرار دهیم که متخصص باشد.»
او در پایان حرفهایش می گوید:« خوشحالم که ایران اولین بازی را با برد پشت سر گذاشت و فکر می کنم شکست دادن قهرمان دوره قبل به بازیکنان تیم ملی اعتماد به نفس داد.»