0

سالاد کدوحلوایی با پاستا

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

سالاد کدوحلوایی با پاستا

 

سالاد کدوحلوایی با پاستا


مواد لازم:

  • 4 ق س روغن‌زیتون یا هر روغن گیاهی دلخواه
  • 1 پیمانه پاستای دانه برنجی ریز
  • 4 پیمانه کدوحلوایی مکعبی شده
  • 250 گرم کلم بروکسل (چهارقاچ شود)
  • 2/1 پیمانه گردوی خام (درشت خرد شود)
  • 1 پیمانه دانه انار
  • مواد لازم برای تهیه سس سالاد
  • 4/1 پیمانه روغن گیاهی
  • 2 ق س سرکه سیب
  • 1 ق چ خردل
  • 1 ق س شربت سیب
  • کمی رنده‌ی پوست پرتقال
  • 1 ق س آب‌پرتقال
  • 4/1 ق چ نمک دریا
  • 8/1 ق چ فلفل سیاه تازه ساییده شده

طرز تهیه:

  •  2 قاشق روغن را در تابه‌ای مناسب روی حرارت متوسط بگذارید. کدوحلوایی‌های خردشده را در تابه بریزید و به مدت 12 دقیقه تفت دهید. در حین پخت یادتان نرود هم بزنید. بعد از پخت کدوها را در کاسه‌ای بریزید. آن‌ها را کناری بگذارید تا خنک شوند.
  • با همین روش و با 2 قاشق روغن باقیمانده، کلم بروکسل­ها را تفت دهید تا آن‌ها هم بپزند. یک دقیقه آخر گردوها را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را هم در تابه داغ حرارت دهید تا بوی خامی‌شان از بین برود. این مواد را هم به کاسه کدوها بیفزایید و صبر کنید تا خوب خنک شوند.
  • قابلمه‌ای آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پاستاها را د ر آب جوش بریزید. وقتی پاستاها پختند، آن‌ها را در آبکش بریزید و از رویشان آب سرد رد کنید. در این فاصله تا همه مواد خنک می‌شوند، سس سالاد را درست کنید. برای این کار تمام مواد لازم برای سس را باهم مخلوط‌کنید.
  •  وقتی همه مواد خوب خنک شدند، آن‌ها را با دیگر مواد و نمک و فلفل مخلوط‌کنید. سس را هم به آن‌ها بیفزایید و هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند. سالاد برای سرو آماده است.

نکته‌: اگر شربت سیب نداشتید می‌توانید از عسل استفاده کنید و اگر دوست دارید غذایتان خیلی سلامت باشد بهتر است به‌جای تفت دادن مواد (کدوحلوایی و کلم بروکسل) آن‌ها را بخارپز کنید.

یک شنبه 1 بهمن 1396  4:58 PM
تشکرات از این پست
papeli nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها