مواد لازم:
- 3 پیمانه برگ ظریف اسفناج
- 2 پیمانه دانه انار
- 1 ساقه پیازچه
- 2 عدد پرتقال ریز
- 2 ق س آبلیموی تازه
- 1 ق س سرکه سیب
- 3 ق س روغنزیتون
- 1 ق س عسل
- کمی نمک
- مقداری فلفل تازه آسیاب شده
طرز تهیه:
- ابتدا پرتقالها را حلقهحلقه برش بزنید. بعد آنها را طوری پوست بگیرید که پوسته نازک سفید روی پرهها هم گرفته شود. سپس آنها را با برگهای اسفناج و دانههای انار در کاسهای بزرگ بریزید.
- مواد سس (آبلیمو، سرکه، روغنزیتون، عسل، نمک و فلفل) را باهم مخلوطکنید و روی سالاد بریزید. مواد را بهخوبی باهم مخلوطکنید. در انتها پیازچه را نازک حلقه کنید و به سالاد بیفزایید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید.
نکته:
میتوانید مواد سالاد را مخلوطکنید و در یک ظرف پهن مسطح بریزید و بعد سس را روی آنها بریزید.