بیسکوئیت پرالین
یه بیسکوئیت ساده که با رویه پرالین، ترکیبی از گردوی برشته و شکر قهوهای کاراملی، اون رو تزیین می کنیم.
آماده کردن مواد برای تهیه بیسکویت پرالین:
۱- گردوها رو در ماهیتابه تمیز و خشک، روی حرارت متوسط برشته کنید. وقتی سرد شدند اونها رو خرد کنید.
بیسکویت پرالین از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
- از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد، بیکینگپودر و نمک رو در کاسه متوسطی الک کنید و کنار بذارید.
- کره و یک و نیم پیمانه شکر رو با همزن برقی بزنید تا خامهای بشه. تخممرغ و وانیل رو اضافه کنید و مواد رو خوب با هم ترکیب کنید. مواد خشک رو اضافه کنید و با سرعت پایین همزن برقی با هم ترکیب کنید.
- از خمیر به سایز ۱ قاشق چای خوری بردارید و با ۵ سانتیمتر فاصله از هم در سینی فر چرب نشده بچینید. اونها رو برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا سفت و کمی طلایی بشن، بپزید. قالب رو روی توری بذارید و بعد از ۵ دقیقه بیسکویتها رو از قالب جدا کنید و روی توری بذارید.
- در قابلمه کوچکی، ۱ پیمانه شکر باقیمانده رو با خامه ترکیب کنید. مواد رو روی حرارت متوسط بجوشونید. در حالی که مواد رو هم میزنید برای ۲ دقیقه بپزید. ترکیب رو از روی حرارت بردارید و پودر قند رو اضافه کنید. مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه (اگه رویه غلیظه با اضافه کردن کمی خامه اون رو رقیق کنید). گردوها رو اضافه کنید.
- حدود نصف قاشق از پرالین روی هر بیسکویت بذارید و اجازه بدید تا خنک بشه.
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
یک شنبه 1 بهمن 1396 4:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza