امروز برای شما روش تهیهی یک پیش غذای خوشمزه و آسان را قرار دادهایم. پایهی اصلی این پیش غذا، تخم مرغ است و مواد کمی به آن افزوده میشود. همچنین در تهیهی این غذا از پنیر گودا که طعم دهندهی مناسبی است، استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی تخم مرغ پفکی و پنیر گودا، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
پنیر سفید: 50 گرم
ژامبون خرد شده: 50 گرم (میتوانید از گوشت مرغ پخته شده و خرد شده استفاده کنید)
فلفل دلمهای قرمز: نصف یک عدد (خرد شده)
پنیر گودای ورقهای: 50 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نعنای خشک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیده و زردهی تخم مرغها را جدا میکنیم اما زردهها را در ظرفهای جداگانه قرار میدهیم و با یکدیگر مخلوط نمیکنیم
سفیدههای تخم مرغ را آنقدر با همزن میزنیم تا کاملا پف کنند. حالا ژامبون خرد شده، فلفل دلمهای، پنیر سفید رنده شده، نمک، فلفل و نعنا خشک را به آن اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا پف تخم مرغها نخوابد.
سینی فر را چرب کرده و مواد مخلوط با سفیده را در چهار بخش جداگانه روی سینی قرار میدهیم. سینی را در فر با دمای 450 درجهی سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار میدهیم
سینی را از فر خارج میکنیم. روی هر کدام از سفیدههای پف کرده، یک ورقه پنیر گودا قرار داده و کمی میان آن را گود میکنیم. حالا یک عدد زردهی تخم مرغ روی آن قرار میدهیم. کمی نمک و فلفل روی زردهی تخم مرغ پاشیده و مجددا سینی را داخل فر به مدت سه دقیقه قرار میدهیم