0

طرز تهیه دو نوع کیک نارگیلی و گردویی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه دو نوع کیک نارگیلی و گردویی

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که در این مطلب طرز تهیه این دو کیک خوشمزه را آورده ایم.

 


کیک نارگیلی

مواد لازم:
 
  • کره (ذوب شده): یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • ماست یونانی: یک پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: یک و سه چهارم پیمانه
  • پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری برای تزیین
  • خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: 3 قاشق سوپ خوری
 
 کیک نارگیلی و کیک گردویی

طرز تهیه:

1. کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند.
 
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
 
3. ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
 
4. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

5. خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
 
6. برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.

7. پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.

8. خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و 2 قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.
 

کیک گردویی

طعم این کیک هوش از سرتان می برد

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:
 
  • گردو (پودر شده): دو و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شیر: 150 میلی لیتر
  • ملاس نیشکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • دارچین (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
  • خرما (هسته جدا و خردشده): 8 الی 10 عدد
  • کشمش: یک مشت
 
کیک نارگیلی و کیک گردویی 

طرز تهیه:

1. تخم مرغ ها را با همزن حدود 3 الی 4 دقیقه بزنید.
 
2. شیر، ملاس نیشکر، بیکینگ پودر، وانیل و پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید.
 
3.گردوی پودر شده و پوست رنده شده پرتقال را اضافه و مخلوط کنید.
 
4. خرمای هسته جدا و خرد شده و کشمش را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

5. خمیر به دست آمده را در یک قالب کیک پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
 
5. سپس آن را از فر درآورید و پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کرده و سرو کنید.

نکته:

به جای ملاس نیشکر می توانید از شیره افرا یا عسل استفاده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 29 دی 1396  10:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها