امام صادق(ع) فرمودند: هر گاه خواستى زیارت کنى قبر حضرت عبّاس بن على(ع) را که در کنار شط فرات و در مقابل جابر قرار دارد پس بر در سقیفه بایست و بگو:
درود خدا و درود فرشتگان مقرب و انبیاء مرسلش و درود بندگان صالح و نیکوکارش و درود تمام شهداء و صدیقین و پاکان و پاکیزگان در صبح و شام بر تو اى فرزند امیر المؤمنین!
شهادت مىدهم که تو تسلیم فرزند نبى مرسل و سبط برگزیده پیامبر و راهنما و عالم و جانشین مبلّغ و مظلوم ستم دیده بوده و او را تصدیق داشته و در مقام وفا و خیر خواهى او بودى پس خدا از طرف رسولش و امیر المؤمنین و حسن و حسین صلوات اللَّه علیهم اجمعین بالاترین پاداشها را به تو داده و به واسطه صبر و بردبارى که در این راه نمودى و آزمایش و امتحانى که دادى و رنج و مشقتى را که متحمل شدى عالىترین اجرها را نصیب، تو نماید.
پس خوشا به زندگانى آخرت تو، خدا لعنت کند کسى را که تو را کشت، و لعنت کند کسى را که به حق تو جاهل و ناآگاه بود و لعنت نماید کسى را که حرمت تو را نگاه نداشت و در مقام استخفاف تو برآمد و خدا لعنت کند کسى را که بین تو و بین آب فرات فاصله شد، شهادت مىدهم که تو مظلوم کشته شدى و شهادت مىدهم که خدا آنچه به شما وعده کرده است را عملى مىسازد.
اى پسر امیر المؤمنین به نزدت آمدهام در حالى که از سفر آمدهام، دلم تسلیم شما است، و خودم تابع و پیرو شما بوده، آمادهام براى یارى شما تا خدا حکم کند و او بهترین حکمکنندگان است.
پس آن کس که با شما است حتما با شما بوده نه با دشمنانتان، من به شما و رجعت شما ایمان دارم و به کسى که مخالفتتان را مىنماید و شما را کشته است کافر هستم، خدا بکشد گروهى را که با دستها، و زبانهایشان شما را کشتند.
منبع: ابن قولویه، جعفر بن محمد، کامل الزیارات / ترجمه ذهنى تهرانى - تهران، چاپ: اول، 1377 ش. ص785.