0

طرز تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام در مایکروفر

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام در مایکروفر

 
 
 
 تابناک باتو؛ امروز برای علاقه‌مندان به تهیه‌ی کیک‌های فوری در مایکروفر، روش تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مراحل تهیه و مواد اولیه‌ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام در مایکروفر
 
مواد لازم برای شربت کیک:
 
آب سرد: دو قاشق غذاخوری
پودر قند: یک سوم پیمانه
آب پرتقال: یک پیمانه
 
مواد لازم برای کیک:
 
تخم مرغ زده شده: یک عدد
روغن: دو قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
بادام پودر شده: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
 
قالب ترجیحا سیلیکونی مستطیل شکل به ابعاد 8*19 و عمق 7 سانتی متر را انتخاب کرده و داخل آن را کاغذ روغنی پهن می‌کنیم.
 
آرد، شکر، بکینگ پودر و پودر بادام را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
 
روغن، تخم مرغ، آب پرتقال و شیر را به مواد قبلی افزوده و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند. 
 
مواد را داخل قالب ریخته و در مایکروفر به مدت شش تا هفت دقیقه قرار می‌دهیم.
 
قالب را از مایکروفر خارج کرده و کیک را در ظرف مناسبی قرار می‎دهیم.
 
برای تهیه‌ی شربت کیک، آب، پودر قند و آب پرتقال را در ظرفی ریخته به مدت دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا به جوش آید.
 
شربت آماده شده را روی کیک می‌ریزیم. کیک را به دلخواه برش داده و سرو می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 28 دی 1396  8:46 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها