طرز تهیه شامی برنجی
مواد لازم برای تهیه شامی برنجی
برنج : 750گرم
مرزه تازه خرد شده : 1 قاشق مرباخوری
روغن سرخ کردنی :کمی
گوشت چرخ کرده : 750 گرم
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
پیاز متوسط : 1 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
ترخون تازه خرد شده : 1 قاشق مربا خوری
طرز پخت شامی برنجی
1.برنج را بشویید و با مقداری آب به صورت کته بپزید. نمک و زردچوبه هم اضافه کنید تا برنج طعم و رنگ بگیرد. بعد از اینکه برنج پخت آن را به همراه پیاز چرخ کنید تا به شکل پوره درآید. این کار را با کمک دستگاه غذاساز یا گوشت کوب برقی هم میتوانید انجام دهید.
2.برنج و پیاز پوره شده را در کاسه ای مناسب بریزید. گوشت ، سبزیجات و ادویه ها را هم بیفزایید. شروع به ورز دادن کنید تا مایه ای یکدست و چسبناک داشته باشید.
3. در تابه ای نچسب مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب داغ شود. از مایه شامی به اندازه یک گردوی درشت بردارید و در دست به شکل بیضی ( سوسیس) درآورید.
4. همه مایه را به شکل بیضی در آورید و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف شامی ها سرخ شد آنها را از روغن بیرون آورید و روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. شامی های سرخ شده را در ظرف مناسب بچینید. این شامی را میتوانید با نان و سس قرمز سرو کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه شامی برنجی :
• احتیاجی به اضافه کردن روغن هنگام پختن برنج نیست.
• اگر ترخون و مرزه تازه در دسترس نداشتید میتوانید از خشک شده آنها استفاده کنید اما چون طعم خشک شده آنها کمتر است بهتر است مقدارشان را دو برابر تازه در نظر بگیرید.
• مدت زمان آماده سازی شامی برنجی 30 دقیقه می باشد.
• مدت زمان پخت شامی برنجی 15 دقیقه می باشد.
• شامی برنجی یک غذای ترکیه ای است.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب
سه شنبه 26 دی 1396 4:56 PM
تشکرات از این پست
nargesza