0

طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها

 

مجله سرآشپز: یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

 

  • بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه
  • گوشت (چرخ کرده): 150 گرم
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • کشک: 1 پیمانه
  • نعناداغ: 2 ق س
  • پیازداغ: 2 ق س
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • روغن مایع: 1 ق س

 

 آش بلغور کرمانشاهی


روش پخت


1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)


2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.


3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.


4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.


5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.


6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

سه شنبه 26 دی 1396  4:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها