نحوه پخت نان با تخم شربتی
با تخم شربتی، نان بپزید!
تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم برای پخت نان تخم شربتی :
آرد |
یک کیلوگرم |
تخم شربتی |
200 گرم |
مغز تخم کدو |
150 گرم |
مغز دانه آفتابگردان |
150 گرم |
نمک |
20 گرم |
خمیرمایه خشک |
20 گرم |
آب |
600 میلی لیتر |
مواد لازم رویه نان تخم شربتی :
دانه کنجد |
به مقدار لازم |
مغز تخم کدو |
به مقدار لازم |
طرز تهیه نان تخم شربتی :
خمیر مایه را حدود 10 الی 15 دقیقه در 50 میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.
آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.
روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.
سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.
خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.
روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir