0

سالاد سیب زمینی و ذرت

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

سالاد سیب زمینی و ذرت



زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان خنک شدن: دو ساعت
تعداد: 8 نفر

مواد لازم

•    3 عدد بلال
•    900 گرم سیب زمینی
•    نمک
•    یک عدد پیاز قرمز
•    3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
•    فلفل سیاه
•    ¼ پیمانه روغن زیتون
•    نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
•    نصف پیمانه گشنیز خرد شده
 
 سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

طرز تهیه

1. دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.

2. در همین زمان، پیاز را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. ذرت ها را اضافه کنید.

3. سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. روغن را اضافه کنید. ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
دوشنبه 25 دی 1396  5:26 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها