0

سالاد سیب زمینی کلاسیک

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

سالاد سیب زمینی کلاسیک

 


زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان خنک شدن: 6 تا 24 ساعت
تعداد: 12 نفر

مواد لازم

•    یک کیلوگرم سیب زمینی معمولی و قرمز – چهار قاچ شده
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    1 ¼ پیمانه مایونز یا سس سالاد
•    یک قاشق غذاخوری سس خردل
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    یک پیمانه جعفری خرد شده
•    1/3 پیمانه پیاز کوچک ریز شده
•    نصف پیمانه خیار شور خرد شده
•    6 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده
•    برگ های کاهو (اختیاری)
•    پاپریکا (اختیاری)
 
 سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

طرز تهیه

1. در یک قابلمه سیب زمینی ها رابا ¼ قاشق چایخوری نمک آب پز کنید تا کاملا پخته شوند. سپس آبکش کنید و اجازه دهید سرد شوند.

2. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ مایونز، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید. جعفری، پیاز و خیارشور را به سیب زمینی ها اضافه کنید. کاملا هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به مدت 6 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند و مواد به خورد هم بروند.

3. برای سرو می توانید یک لایه برگ کاهو در کاسه بچینید. سالاد سیب زمینی را روی آن بریزید و در صورت تمایل روی آن پاپریکا بپاشید.
دوشنبه 25 دی 1396  5:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها