یکی از ترشیهای معروف و لذیذ و خوشمزه ترشی شلغم است؛ این ترشی نیز مانند تمام ترشیهای دیگر از شلغم، سرکه و ادویههای مختلف تهیه میشود؛ بهتر است قبل از هر چیزی شیشههایی که میخواهید ترشی را در آن درست کنید با قرار دادن در آب جوش استریل کنید, بعد تامل کنید تا کامل خشک شده و هیچ نم یا رطوبتی نداشته باشند, مقدار دلخواه شلغم نازک و بیریشه را بشویید وبه قطعات دلخواه بریده و داخل ظرف شیشهای بریزید، سرکه انگوری خانگی بسیار تند به مقدار کافی و به دلخواه خردل یا سایر چاشنیها را به مقدار کم به آن اضافه کنید، در ظرف را ببندند و بگذارید برسد.
منبع: tasnimnews.com