هات چاکلتها یا شکلات داغ یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های گرم در سراسر جهان هستند. این نوشیدنی آنچنان مورد علاقه ی افراد است که خوردن آن تنها به فصل های سرد سال محدود نمی شود و افراد حتی در فصل گرما هم شکلات داغ میخورند. برای درست کردن هات چاکلت دستورهای متفاوتی وجود دارد. در این مطلب میخواهیم یکی از این دستورها را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
شیر: یک پنجم پیمانه
شکر: یک هشتم پیمانه (٢۵ گرم)
خامه: یک چهارم پیمانه
شکلات تختهای (شکلات تلخ): یک چهارم پیمانه
کافی میت: ٢ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو: ٢ قاشق سوپخوری
دارچین: ١ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاد.
بقیه مواد را در ظرف بریزید، شعله را کم کنید و انقدر مواد را هم بزنید تا تمام مواد در شیر حل بشوند و یک مایه یکدست به دست آید.
بعد از یک یا دو دقیقه گاز را خاموش کنید و شکلات را در فنجانها بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
به جای دارچین میتوانید از یک نوک قاشق چایخوری پودر زنجبیل، یا چهار قطره افشره زنجبیل، هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید میتوانید بعضی وقتها هات چاکلت تند هم درست کنید، کافی است که کمی فلفل قرمز در آن بریزید، اما حواستان باشد که دارچین و زنجبیل و… نریزید زیرا مزه جالبی پیدا نمیکند.
در این روش تهیه حتما شکلات را رنده کنید
اگر کمی شکلات شیری ذوب کنید و بعد از ریختن شکلات داغ در فنجانها روی آن را باشکلات شیری تزیین کنید هم خوشمزه میشود هم زیبا.
اگر از شکلات تلخ استفاده میکنید میتوانید به مقدار شکر آن هم یک قاشق سوپخوری اضافه کنید.
این مقدار شکلات داغ را اگر در فنجانهای کوچک سرو کنید ۴ نفر، و در فنجانهای بزرگ برای دو نفر کافی است.