در اینجا نرم افزاری رو بهتون معرفی میکنم که امکانات فوق العاده ای را برای پست پروداکت کردن رندر ها و یا کار کردن بر روی عکس ها بهتون میده. اسم این نرم افزار مجیک بولت فتولوک هست که هم در قالب یک نرم افزار جدا و هم در قالب یک پلاگین و افزونه می شه در فتوشاپ نصبش کرد.
من حدود 12 سال هست که در زمینه طراحی کانکس از نرم افزار های تریدی مکس و فتوشاپ استفاده می کنم و همیشه برای پست پروداکت کردن برای اینکه به یک نتیجه عالی و یک رندر طبیعی برسم از مجیک بولت استفاده می کنم.
قابلیت های این نرم افزار بسیار زیاد و حرفه هستش که بشما امکاناتی نظیر یک دوربین عکاسی کاملا حرفه ای رو میده و تمامی افراد برجسته در حوزه شبیه سازی سه بعدی و یا عکاسان بزرگ دنیا از این نرم افزار استفاده می کنن.
مهمترین چیزایی که میشه در مجیک بولت تنظیم کرد ، اپرچر یا دیافراگم دوربی ، وایت بالانس تصویر ، کنتراست های مجتلف ، اکسپوژر یا همون میزان نور تصویر ، فوکوس روی یک سوژه خاص در عکس و بسیاری از افکت های زیبا مانند بوکه و حالت عکس قدیمی یا جلوه های ویژه رو هم بهتون میده.
کار کردن باهاش اگر عکاس باشید و تنظیمات دوربین رو بلد باشید راحت هست در غیر این صورت می تونید از پریست ها یا همان الگو های آمادش استفاده کنید که تعدادشون هم خیلی زیاد و دارای افکت های جذابی هست.
اگر هم در موردش سوالی داشتید می تونید همینجا بپرسید
امید وارم براتون مفید باشه.