برترینها - ترجمه از الهام مظفری: شامی کباب دوست دارید؟ غذاهای تند و فلفلی را چطور؟ اگر عاشق هردوی اینها هستید حتما از این شامی کباب هندی لذت میبرید. در این شامی کباب از لپه خیس خورده و ادویه جات هندی استفاده شده است و با همه شامی کباب هایی که تا حالا خورده اید فرق دارد.
مواد لازم:
- نیم کیلوگرم گوشت گوسفند چرخ شده
- یک پیمانه لپه
- ۱.۵ سانتیمتر زنجبیل
- یک خوشه کامل سیر
- ۱ قاشق چایخوری دانه زیره
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۶ دانه هل
- ۳ عدد میخک
- یک و نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر زردچوبه
- نمک به مقدار لازم
- ۳ عدد فلفل قرمز خشک شده
- ۲ عدد پیاز
- ۵ عدد فلفل چیلی سبز
- ۱ دسته برگ گشنیز
طرز تهیه:
لپهها را بشویید و به مدت یک ساعت خیس کنید. گوشت چرخ کرده را همراه با لپههای خیس خورده داخل زودپز بریزید.
زنجبیل، سیر، دانههای زیره و هل، فلفل سیاه و میخکها را با هم ترکیب و آسیاب کنید تا به شکل خمیر درآید. این خمیر را هم به زودپز اضافه کنید.
حالا پودر فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و فلفل خشک را به آن اضافه کنید. یک لیوان آب در زودپز ریخته و در آن را ببندید. تا وقتی یک سوت بزند روی حرارت بالا بپزید و سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. اجازه دهید سرد شود و بعد در زودپز را باز کنید. مخلوط باید به شکل تصویر زیر درآمده باشد.
مقداری از مخلوط را در آسیاب بریزید و خوب آسیاب کنید تا مانند تصویر زیر خوب خمیری شود.
همه مواد را به همین ترتیب آسیاب کنید و در یک بشقاب بزرگ بریزید. حالا روغن را در ماهیتابه حرارت داده و پیاز و فلفل سبز را در آن تفت دهید تا قهوهای طلایی شود.
سپس برگ گشنیزهای خردشده را اضافه و خوب مخلوط کنید. حالا همه مواد سرخ شده را به خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید.
یک تکه خمیر به اندازه توپ پینگ پنگ بردارید و کف دستتان صاف کنید. همین کار را در مورد همه خمیر تکرار کنید.
شامیها را در روغن سرخ کنید و با نان تازه میل کنید.