0

طرز تهیه جوجه ترش با سس اناری

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه جوجه ترش با سس اناری

وب سایت ایزی پز - نگین نورخدایی: جوجه ترش یه غذای لذیذ از خطه گیلان، با طعم سس انار کنار برنج زعفرانی و عطر پونه وعده‌ای خوشمزه و دلچسب است.

 
مواد لازم: 
 
  • 200گرم سینه مرغ
  • 100 گرم برنج ایرانی
  • 15 گرم گردو
  • 40 گرم رب انار
  • 20 میلی لیتر روغن کنجد
  • 0.5 عدد پیاز
  • 10 گرم دانه انار
  • 20 گرم کره
  • 20 میلی لیتر زعفران
  • 1 شاخه پونه
  •  به مقدار لازم نمک
  •  به مقدار لازم فلفل سیاه
 جوجه ترش با سس اناری

دستور پخت قدم به قدم
 
  1. مواد اولیه را بشویید. پیاز را پوست کنده و خلالی برش دهید. سینه مرغ را مکعبی برش دهید. برگ‌های پونه را از شاخه جدا کنید و درون آب سرد قرار دهید.
  2. در کاسه‌ای گردو را پودر کنید و با نیمی از روغن کنجد، پیاز، مقداری نمک و فلفل و رب انار ترکیب کنید و تکه‌های مرغ را در این ترکیب گذاشته و در یخچال قرار دهید و به مدت 60 دقیقه و در صورت داشتن زمان، تا 12 ساعت اجازه استراحت به گوشت دهید.
  3. تکه‌های مرغ را در ترکیب آماده شده قرار دهید و روی آن‌را با محافظ پلاستیکی بپوشانید سپس به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  4. درکاسه‌ای برنج را چند مرتبه بشویید تا آب روی آن شفاف شود سپس با آب داغ و مقداری نمک به مدت یک ساعت خیس کنید. بعد از این مدت آب روی برنج را خالی و برنج را در آب در حال جوش بریزید. وقتی خطوط افقی روی برنج از بین رفت و خط وسط دانه‌های برنج درحال باز شدن بود برنج را آبکش کنید. کف قابلمه به دلخواه، نان یا سیب زمینی برای ته دیگ قرار دهید، برنج را درون قابلمه بریزید و روی آن به ازای هر نفر نصف استکان آب جوش و مقداری نمک و کره بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زعفران را با مقداری برنج مخلوط و برای تزئین چلو از آن استفاده کنید.
  5. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید. تابه‌ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. هر طرف سیخ‌ها را در تابه به مدت یک تا دو دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید.
  6. سیخ جوجه را در سینی فر قرار دهید و به مدت 20-30 دقیقه در فر داغ شده بگذارید تا مغز پخت شود. جوجه ترش را در کنار چلو زعفرانی سرو کنید و با برگ‌های نعنا و دانه‌های انار تزئین کنید. نوش جان

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 21 دی 1396  10:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها