ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: ساندویچ حلزونی یک فینگرفود جالب و بامزه است که بچه ها عاشقش میشوند.
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- تخم مرغ: چهار عدد
- نمک: یک دوم ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم ق چ
- پیازچه (ریز خرد شده): یک ق س
- روغن: 4 ق س
- نان تست: 8 عدد
- پنیر خامه: 4 ق س
- ژامبون: 8 ورقه
- پنیر ماتزرلا یا گودا: 8 ورقه
- میخک: 8 عدد
- هویج: یک برش کوچک
- برگ اسفناج (خرد شده): برای تزیین
- هات داگ: 2 عدد
طرز تهیه:
1. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی با همزن بزنید.
2. نمک، فلفل سیاه، پیازچه ریز خردشده اضافه کنید.
3. یک قاشق سوپ خوری روغن را در تابه روی حرارت گرم کنید.
4. حدود یک چهارم از مخلوط تخم مرغ را کف تابه بریزید و پخش کنید و اجازه دهید روی حرارت هر دو طرف املت بپزد. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا چهار املت تهیه شود.
5. کراست دور نان های تست را جدا کنید و با وردنه آنها را پهن کنید.
6. روی نان های تست پنیر خامه ای بمالید و هر دو عدد آنها را روی هم قرار دهید و لبه ها را فشار دهید تا محکم شوند.
7. روی هر یک از آنها یک عدد املت، ورقه های پنیر ماتزرلا یا گودا و ژامبون را روی هر یک قرار دهید و رول کنید.
8. هات داگ ها را از درازا برش داده و رول نان تست را روی آن قرار دهید. با کمی پنیر خامه ای به هم متصل کنید.
9. برای چشم ها و شاخک های حلزون از میخک و هویج نازک برش داده شده استفاده کنید.
10. ساندویچ ها را به همراه برگ اسفناج خرد شده سرو کنید.