وب سایت سر آشپز پاپیون: کیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همچنین دانههای سیاه آن حاوی ویتامین D است و میوهای مناسب برای تهیه مربا به شمار میرود.
مواد لازم
- کیوی ۱ کیلوگرم
- شکر ۱ کیلوگرم
- آب ۱.۵ پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
- آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
- کیوی ها را تمیز شسته و پوست آنها را نازک بردارید و به شکل دلخواه حلقه حلقه یا نواری در بیاورید.
- آب و شکر را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید قوام بیاید.
- کیوی ها رو درون قابلمه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید هنگامی که جوش آمد کف میکند کف را با قاشق چوبی بردارید تا در انتها مربای شفافی داشته باشید.
- شعله را ملایم کرده و حدودا ۳۵ دقیقه بگذارید بپزد و در آخر زعفران دم کرده و آبلیمو رو اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش دیگر نیز بخورد.
- درانتها مربای شما آماده است بگذارید یک شبانه روز در قابلمه بماند بعد در ظرف مورد نظر بکشید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات مربای کیوی
- عزیزان اگر در قابلمه استیل یا لعابی درست کنین بهتر است.
- ریختن آبلیمو بسته به ترش بودن کیوی ها دارد اگر خیلی ترش بود نریزین.
- واینکه مدت زمان پخت مربا بسته به سفت بودن کیوی ها دارد برای من یک ساعت پختش زمان برد.
- میتوان به جای زعفران از رنگ خوراکی سبز نیز استفاده کنین.