در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش میبینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه میشود.
برترینها - ترجمه از الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج و خامه و در واقع یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا میباشد. در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش میبینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه میشود.
مواد لازم:
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک حبه سیر له شده
- ۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
- ۲ ورقه بیکن خرد شده
- ۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
- دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب مرغ
- ۳۰ گرم برگ اسفناج ریز
- نصف پیمانه یا ۴۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
- ۲۰ گرم کره
- نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.
اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.