0

کیک زنجبیل و دارچین

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

کیک زنجبیل و دارچین

 

 

cake1

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان

گردو ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱ پاکت

دارچین ۱ قاشق مربا

پودر زنجبیل ۱ قاشق مربا

آرد ۷ قاشق

 

طرز تهیه:

در ظرفی تخم مرغها ریخته و شکر را اضافه کرده  و با همزن خوب هم میزنیم سپس شیر و روغن مایع را می ریزیم و دوباره هم میزنیم و زنجبیل و دارچین , کاکائو, بکینگ پودر و آرد را الک کرده و مخلوط مواد می کنیم و دوباره با همزن هم میزنیم در قالب کیک چرب شده مواد را ریخته در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

 

 منبع (hiDoctor.ir)

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

پنج شنبه 21 دی 1396  8:29 AM
تشکرات از این پست
nargesza
msnmsn
msnmsn
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 101
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:کیک زنجبیل و دارچین

دمنوش زنجبیل و دارچین برای لاغری

اگر می‌خواهید از اثرات شگفت‌انگیز زنجبیل برای کاهش وزن بهره‌مند شوید، می‌توانید زنجبیل را به روش‌های زیر مصرف کنید.

پیش از غذا خوردن یک تکه‌ی نازک زنجبیل بجوید. این کار به تنظیم سوخت‌وساز، تحریک هضم غذا، کاهش سطح کورتیزول و افزایش انرژی کمک می‌کند.

تکه‌‌ی کوچکی زنجبیل را رنده و با کمی آب لیمو ترش و نمک ترکیب کنید. قبل از وعده‌های غذایی کمی از این ترکیب را مصرف کنید.

این کار باعث کنترل اشتهای شما می‌شود و به هضم غذا کمک می‌کند. علاوه‌بر آن از خواص لیمو ترش هم بهره‌مند می‌شوید.

زنجبیل یکی از ادویه‌های مناسب برای لاغری است. هر زمانی که خواستید مصرف زنجبیل‌تان را افزایش بدهید، می‌توانید از آن به‌عنوان یک طعم‌دهنده در غذاهایتان استفاده کنید.

پختن زنجبیل به‌مدت کوتاه و در حدود ۶ دقیقه می‌تواند فواید آن را برای سلامتی افزایش بدهد.

خوشبختانه زنجبیل طعم دلپذیری دارد و نیازی نیست طعم آن را در غذایتان پنهان کنید.

زنجبیل تازه را برش بدهید و در انواع غذاها، سوپ‌‌ها و سُس‌ها بریزید. این کار طعم تند و خوبی به غذایتان می‌دهد و در کنار آن به حفظ سلامتی‌تان هم کمک می‌کند.

بهترین زمان برای افزودن زنجبیل به غذا، مراحل انتهایی پخت است.

اگر زنجبیل خیلی زود به غذا اضافه شود، در اثر فرآیند پخت مقداری از جینجرول خود را از دست می‌دهد.

پختن زنجبیل به‌مدت چند دقیقه باعث می‌شود آنتی‌اکسیدان‌های موجود در زنجبیل آزاد شوند.

شنبه 26 اسفند 1396  5:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها