فردا: این تافیها با سه نوع شکلات ۵۰ درصد، سفید و شیری تهیه میشوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازهدم بسیار دلچسب هستند.دستور این تافی خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید.
تعداد: ۳۶ عدد
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
زمان خنک شدن: یک ساعت
مواد لازم
یک پیمانه بادام بوداده و خرد شده
¾ پیمانه تکههای شکلات نیمهتلخ
¾ پیمانه تکههای شکلات شیری
۱/۳ پیمانه تکههای شکلات سفید
دو قاشق غذاخوری شیرخشک
یک پیمانه کره
یک پیمانه شکر
۳ قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
۱- سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، بادام، تکههای شکلات شیری و نیمهتلخ و شکلات سفید را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط آنها را کف سینی فر بریزید و روی آنها شیرخشک بپاشید.
۲- در یک قابلمه، کره، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس مخلوط شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۳- آن را فورا روی مخلوط شکلاتهای داخل سینی بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند.
ارزش غذایی
کالری: ۱۳۷
چربی: ۱۰ گرم
کلسترول: ۱۶ میلیگرم
کربوهیدرات: ۱۲ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۲ گرم
پروتئین: ۶ گرم
سدیم: ۶۵ میلیگرم
پتاسیم: ۵۷ میلیگرم
کلسیم: ۲۰ میلیگرم