0

تلخی بادمجان را چگونه بگیریم؟

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

تلخی بادمجان را چگونه بگیریم؟

تلخی بادمجان را چگونه بگیریم؟

 

 بادمجان یکی از خوشمزه ترین صیفی جات است که با آن غذاهای بسیاری می توانید درست کنید. فقط باید بدانید که تلخی بادمجان را چگونه بگیرید. 

 

بهترین راه گرفتن تلخی بادمجان

بادمجان در پخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذاهای سنتی مانند کشک ‌بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.

بادمجان را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم  زیاد دارد، آن‌ را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید. بادمجان‌ را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید.
یک سطل را پر از آب کنید، مقداری آب لیمو در آن بریزید و بادمجان‌های پوست‌کنده را درون آن بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه بادمجان‌ها را خارج کنید. در آخر بادمجان‌ها را بفشارید تا آب آن‌ها خارج شود.
بادمجان‌ها را برش بزنید و روی آن‌ها مقدار زیادی نمک بریزید. سعی کنید نمک زیاد بزنید زیرا بر اثر شسته شدن، مقدار زیادی از نمک‌ها از بین می‌رود. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را آب‌کشی و در غذای مد نظر استفاده کنید.
تکه‌های بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه در شیر بخوابانید. این کار به گرفتن تلخی بادمجان کمکی نمی‌کند اما به خوشمزه شدن آن کمک می‌کند.
بادمجان‌های تکه شده را در یک سینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. بعد از زمان گفته شده بادمجان‌ها را خارج کنید و بگذارید یخ آن‌ها باز شود، سپس آن‌ها را بفشارید تا آب اضافی آن‌ خارج شود.
با به کارگیری این ترفند‌های آشپزی تا حد زیادی تلخی بادمجان گرفته می شود.

منبع : khorasannews.com

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 19 دی 1396  3:13 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها