0

درخواست ما از استاد فنی راسخون !!؟؟

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:درخواست ما از استاد فنی راسخون !!؟؟

نقل قول shayesteh2000
نقل قول borkhar
نقل قول shayesteh2000
نقل قول borkhar

آجی این چیزا نیاز به ایجاد کردن تاپیک نداره...خودتو خسته میکنی...........

شما اراده کن....البته باید خلوص داشته باشیا......بدون اینکه اصلن حرفی بزنی.....واحد فنی گرفته مطلب رو......یعنی اینقدر....فقط خلوصه حتمن باید باشه پاسخ به:درخواست ما از استاد فنی راسخون !!؟؟

سلام آجی جون ..از دست تو آجی ...smiley

آجی اینطوری که امید میدی خوبه اصن پیشنهاد کلاس معرفتی بدیم در مورد اراده و اخلاص و اینا ......فقط واحدفنی کدوم مبحث میشه رو نمیدونم ...wink

نه.واقعا..........البته مسئولین فنی که خلوصه رو دارن....winkمعلومه چون تا اراده کنی مطلبه رو تو آسمون گرفتنlaugh

بحث میره سره خلوصه کاربرا...که خب احتیاج به بررسی دارهlaughباید خلوصمون درست شه تا همه چی درست شهwink

آجی .کلی خندیدم ...

تا ما میایم خلوص پیدا کنیم یهو خلاص میشیما ...laugh

نه ان شاالله.

آجی هیچ چیز نشدی وجود نداره و نبوده!wink

چیزی که هست همون خلوص بوده که خب واقعا نبوده laughوگرنه همه چی تا الان درست شده بود....

وقتشه که الان ما کاربرا یه کم به خودمون بیاییم cheeky و یه سری به خودمون بزنیم laugh چون هر چی فکرشو میکنم واقعا مشکل خودمون بودیم و اون خلوصهfrownwink

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 20 دی 1396  12:10 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet shayesteh2000 mty1378 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 sayyed13737373
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول shayesteh2000
نقل قول ehsan67657

بنده هم از همین جا اعتراضم رو اعلام مینمایم و خواستار ایجاد نسخه موبایل راسخون هستم

#کمپین_درخواست

ازتون ممنونم آقای بمانی ....

مگر اینکه شما و حاج آقا هوای ما کاربرا رو داشته باشین ....وگرنه crying

سلام به شما خواهر بزرگوار و همه ی عزیزان راسخونی ....اجرکم عندالله

بیان این موضوع اگر چه قدیمی شده اما برای کاربران عزیز هنوزم یکی ازدغدغه هایی است که باید پیگیری مجدد گردد.  به قول دوست انجمنی و بزرگوار یحیای عزیز دلمون خوشه ..بالاخره باید به یک چیزی دلمون را خوش کنیمsurprise..... و بقول خواهر بزرگوار سلما اون روز که ما به این فن آوری دسترسی پیدا کنیم  یک تکنولژی دیگه ای اومده که بازهم عقب هستیم...در هر صورت من و جناب بمانی عزیز پیام شما انجمنی های فعال و دلسوز فرهنگی را ارجاع خواهیم داد..و هم قدم و همصدا با خواسته های بحق کاربران در کنار شما سروران گرامی هستیم .

تشکر میکنم حاج آقااز اهمیتی که دادید ...

واقعا داره  خواسته هامون باخودمون قدیمی میشن ....ولی ما هنوز امید داریم ....sad

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 20 دی 1396  1:41 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ehsan007060 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 sayyed13737373
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نه آجی جون دیگه وقت اخلاص و خلوص کاربران فک کنم گذشته باشه ..

اگر این دفعه هم موکول شد به آینده ....استفاده از دنده خلاص به دردمون میخوره ....frownangry

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 20 دی 1396  1:55 PM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 sayyed13737373 nezarat_ravabet
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول shayesteh2000

نه آجی جون دیگه وقت اخلاص و خلوص کاربران فک کنم گذشته باشه ..

اگر این دفعه هم موکول شد به آینده ....استفاده از دنده خلاص به دردمون میخوره ....frownangry

زمانی هزاران پیشنهاددادین واسه خودتون پست ایجادکردین،تحولات راسخون نوشداروپس ازمرگ سهرابه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 21 دی 1396  6:27 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 sayyed13737373 nezarat_ravabet
khoda1393
khoda1393
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 446

سلام عرض می کنم خدمت همه

دوستان کلاس خلوص رو خوب آمدند

و اما

روی سخن با مسئولین امر

نسخه موبایلی راهکار بسیار مناسبی برای تبلیغ سایت راسخون است

برای برآورده شدن خواسته کاربران عزیز سایتتون نه؛  برای سرازیر شدن سیل مشتاقان به سوی سایت فرهنگی راسخون این وعده را عملی نمایید

همکاریتان را سپاس

تاواجبی وجود دارد برای تبلیغ سراغ مستحبات نروید

وتا واجب فراموش شده ای هست سراغ واجبات بورس نروید

امربه معروف و نهی از منکر اینقدر مهم و ظریفه که گاهی دو امام دست در دست هم میدن تا وضوی پیرمردی را اصلاح کنند

پنج شنبه 21 دی 1396  8:03 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon farshon omiddeymi1368 sayyed13737373 nezarat_ravabet mty1378
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

oنقل قول khoda1393

سلام عرض می کنم خدمت همه

دوستان کلاس خلوص رو خوب آمدند

و اما

روی سخن با مسئولین امر

نسخه موبایلی راهکار بسیار مناسبی برای تبلیغ سایت راسخون است

برای برآورده شدن خواسته کاربران عزیز سایتتون نه؛  برای سرازیر شدن سیل مشتاقان به سوی سایت فرهنگی راسخون این وعده را عملی نمایید

همکاریتان را سپاس

تشکر ...

دقیقا این خدما ت به درد همه ی کاربران میخوره قدیمی و جدید و آیندگان ...

اگه واقعا براشون مهم باشه جذب مخاطب و تبلیغ و پیشرفت راسخون ،نسخه موبایل که هیچه،کارهای بزرگ تر میتونن البته اگه بخوان ....

یاطبیب القلوب heart

پنج شنبه 21 دی 1396  4:22 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nezarat_ravabet mty1378
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

تقاضا  که زیاد دارم و بله من هم میخوام ولی دیگه نمیخوام چیزی بگم و نمیگم هم خسته شدم چون کی خسته است ؟ دشمن

بنابراین اصلا برای محبوب دلها از نظر نوشتاری هم دلم و زبانم به نوشتن خسته شدم نمیاد چون میان و میگن بله خوبه وبه واحد 2 طبقه بالایی ارجاع دادیم واحد 2 طبقه بالایی هم یکمی لرزه میاد ول میکنه کارشون رو میرن بیرون بعد واحد پایینی میاد میگه این درخواست چون لرزید نمیشه عملی بشه و همین طوری میلرزونن نظرات رو یکی در میان ( نمیگم یکی یکی ) میسپارن به باد نسیم بهاری تو فصل زمستون و میره و میره و میره یادش بخیر چه خواسته هایی داشتیم که همین طوری لرزیده شدن

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

جمعه 22 دی 1396  12:23 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 farshon sayyed13737373 nezarat_ravabet mty1378
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

ما بیشتر از اینا از سایت مورد علاقمون انتظار داریم ....

توقع داشتیم بعد از تغییرات سیستمی در راسخون ،تغییرات رو به پیشرفت ببینیم ولی  ....

طوری شده که کاربرای قدیمی دیگه به هر نحوی فعالیت محسوس در سایت ندارن ..بعضیا شون تحریم کردند ولی چه فایده .:-/

بعضی به من میگن ،چه فایده که  خودتو خسته میکنی ....ما چندین ساله داریم میگیم و هیچی نشده ....

هرچند من هنوز خسته نشدم و میخوام ببینم قدرت راسخون چقدره و کی منو خسته میکنه....:-[ :-[  :'(:'(

یاطبیب القلوب heart

جمعه 22 دی 1396  1:06 AM
تشکرات از این پست
farshon amirali123 sayyed13737373 nezarat_ravabet mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

توقع داشتیم بعد از تغییرات سیستمی در راسخون ،تغییرات رو به پیشرفت ببینیم ولی  ....

طوری شده که کاربرای قدیمی دیگه به هر نحوی فعالیت محسوس در سایت ندارن ..بعضیا شون تحریم کردند ولی چه فایده .:-/

بعضی به من میگن ،چه فایده که  خودتو خسته میکنی ....ما چندین ساله داریم میگیم و هیچی نشده ....

هرچند من هنوز خسته نشدم و میخوام ببینم قدرت راسخون چقدره و کی منو خسته میکنه....:-[ :-[  :'(:'(

قدرت راسخپن درخسته کردن زیاده خواهرگرام.خوبه که شماامیددارید،به ماهم امیدواری بدین

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 22 دی 1396  6:58 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 amirali123 sayyed13737373 nezarat_ravabet
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول shayesteh2000

قدرت راسخپن درخسته کردن زیاده خواهرگرام.خوبه که شماامیددارید،به ماهم امیدواری بدین

اگه میشد همه باهم ،این قدرت راسخون تو خسته کردن رو خسته میکردن وضع بهتر میشد ....

یاطبیب القلوب heart

جمعه 22 دی 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 nezarat_ravabet mty1378
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول shayesteh2000
نقل قول farshon
نقل قول shayesteh2000

اگه میشد همه باهم ،این قدرت راسخون تو خسته کردن رو خسته میکردن وضع بهتر میشد ....

روی من حساب کنید با لانچیکویی که استاد خدایی دادن الان دیگه وارده وارد شدم laugh

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

جمعه 22 دی 1396  10:55 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 sayyed13737373 nezarat_ravabet mty1378
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

عرض احترام.

حقیقت امر اینه که من بخوام چیزی بگم برمیخوره به دوستان مسئول همچون گذشتگان.  راه سکوت رو پیش میگیرم مبادا سر از ناکجاآباد در بیارم😂.

عرض شود که تنها نقدم به دوستان راسخونی اینه که آقایان مسئول. برادرای بزرگوار وگرامی باور بفرمایید با رفتن مسئول قبلی و جایگزینی حضرات برجای ایشان نباید موضوعاتی که خواست کاربران بوده و قول مساعد داده شده را به بار فراموشی گرفت. جناب قریشی بزرگوار بعضی از موارد و تاپیک ها را که کاربران ایجاد کرده بودند را در دست اقدام قرار داده بودند امیدوارم که مسئولین جدید تداوم آنها را در برنامه های خود قرار دهند.

بگذریم....

برای دوستان مسئول جدید آرزوی موفقیت و سلامتی داریم و امیدواریم حاج آقای شرفخانی طبق حرفی که زده اند مبنی بر تک رقمی کردن رتبه ی سایت این اقدامات را جهت جذب کاربران بیشتر انجام دهند.

سخن گفتن بیش تر از این جایز نیستش😂.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 25 دی 1396  12:07 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar nezarat_ravabet shayesteh2000 mty1378
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول sayyed13737373

عرض احترام.

حقیقت امر اینه که من بخوام چیزی بگم برمیخوره به دوستان مسئول همچون گذشتگان.  راه سکوت رو پیش میگیرم مبادا سر از ناکجاآباد در بیارم😂.

عرض شود که تنها نقدم به دوستان راسخونی اینه که آقایان مسئول. برادرای بزرگوار وگرامی باور بفرمایید با رفتن مسئول قبلی و جایگزینی حضرات برجای ایشان نباید موضوعاتی که خواست کاربران بوده و قول مساعد داده شده را به بار فراموشی گرفت. جناب قریشی بزرگوار بعضی از موارد و تاپیک ها را که کاربران ایجاد کرده بودند را در دست اقدام قرار داده بودند امیدوارم که مسئولین جدید تداوم آنها را در برنامه های خود قرار دهند.

بگذریم....

برای دوستان مسئول جدید آرزوی موفقیت و سلامتی داریم و امیدواریم حاج آقای شرفخانی طبق حرفی که زده اند مبنی بر تک رقمی کردن رتبه ی سایت این اقدامات را جهت جذب کاربران بیشتر انجام دهند.

سلام.

متاسفانه همینجوره !!!!!!

تا بره یه کاری راه بیفته مسئول محترمش عوض میشه !!surprise

زمان آقای کیانی تا رفت یه سری کارا انجام بشه ایشون عوض شدن.....آقای قریشی تشزیف آوردن....زمان ایشون باز یه سری کارا رفت که انجام بشه دو باره ایشون عوض شدن...

مثالش رو هم میتونم براتون بیارم ولی از بس گفته ام دیگه خسته شدم.....باز نوبت رسید به آقای کتابی....حالا کاربرا باز میان ایده هاشون رو میدن و........این داستان ادامه دارد.....

ولی در کل راسخون سیاست داره ها....................این یه نوعش!laugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 25 دی 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet shayesteh2000 farshon sayyed13737373 mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول sayyed13737373

عرض احترام.

بگذریم....

سلام.

متاسفانه همینجوره !!!!!!

تا بره یه کاری راه بیفته مسئول محترمش عوض میشه !!surprise

زمان آقای کیانی تا رفت یه سری کارا انجام بشه ایشون عوض شدن.....آقای قریشی تشزیف آوردن....زمان ایشون باز یه سری کارا رفت که انجام بشه دو باره ایشون عوض شدن...

مثالش رو هم میتونم براتون بیارم ولی از بس گفته ام دیگه خسته شدم.....باز نوبت رسید به آقای کتابی....حالا کاربرا باز میان ایده هاشون رو میدن و........این داستان ادامه دارد.....

ولی در کل راسخون سیاست داره ها....................این یه نوعش!laugh

سلام

احتمالاجایی یادداشت نمی کنن وتفویض اختیارنمیشه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 25 دی 1396  12:32 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 mty1378 shayesteh2000 nezarat_ravabet
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

من از همین تریبون اعلام میکنم با سایت هیچ مشکلی ندارم. همه چیز خوبه.خخخخخ

یعنی نصفه شبی مسئولینم نیستن تا من انتقاد میکنم سایت به اختیار خودش میزنه منو محدود میکنه.خخخخخ

تا صبح که باز نمیشدش الانم به شدت سرعتش پایینه.

اینم شواهدش:

http://rozup.ir/view/2421968/Screenshot_2018-01-15-00-11-15.png

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 25 دی 1396  12:55 PM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 shayesteh2000 nezarat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها