سالاد مرغ و ذرت دارای ویتامین و مواد مقوی زیادی است که از نظر میزان کالری میتوان گفت هم تراز با الویه است. این سالاد را میتوانید به سادگی در خانه تهیه کرده و به عنوان عصرانه یا شامی سبک مصرف کنید. با دکتر سلام همراه باشید.
مواد لازم سالاد مرغ و ذرت
ذرت: نصف فنجان
سینه مرغ: ۵۰۰گرم
لیمو: ۲عدد
گوجه زیتونی: ۷ تا ۸عدد
خیار: ۲عدد
ریحان: ۲۵۰گرم
پیاز: ۱عدد کوچک
کلم قرمز: ۲۰۰گرم
هویج: ۲عدد
پنیر: ۱۰۰گرم
طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت
یک سینه مرغ بدون استخوان را درون ظرفی قرار داده و به آن مقدار کمی نمک اضافه کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵دقیقه بپزد، سپس آن را برشداده و بگذارید سرد شود و بعد همه سبزیها را بشویید و به سلیقه خودتان در ظرف بچینید. سعی کنید در این مرحله به ترکیب رنگها دقت کنید. این موضوع بر اشتها و میل شما به غذا خوردن تاثیر زیادی دارد.