0

پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت

 

وب سایت ایزی پز : طعم این پیتزای دریایی به خاطر سس مخصوص و خوشمزه اش، با همه پیتزاهای دریایی متفاوته.

 

مواد اولیه
 

  •     1 عدد خمیر پیتزا
  •     25 گرم فیله سالمون دودی
  •     20 گرم بیبی اسفناج
  •     2 حبه سیر
  •     75 گرم میگو
  •     7 گرم پنیر پارمسان
  •     7 گرم زیتون سیاه
  •     20 گرم پنیرچدار
  •     40 گرم پنیر موزارلا رنده شده
  •     0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
  •     10 گرم تخم آفتاب گردان
  •     20 میلی لیتر روغن زیتون
  •     به مقدار لازم نمک
  •     به مقدار لازم فلفل سیاه
  •   1 عدد بیبی کورن

 

پیتزا دریایی به همراه فیله ماهی سالمون و میگو

 

دستورپخت:
 

  1. مواد اولیه را بشویید. ساقه‌های درشت اسفناج را جدا کنید و باقیمانده آن‌را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه و بیبی کورن را حلقه‌ای خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. در غذا ساز، روغن زیتون، تخم آفتابگردان، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.
  3. میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.
  4. باقیمانده سس راروی نان بمالید.
  5. زیتون، بیبی کورن، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.
  6. فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آن‌را در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

دوشنبه 11 دی 1396  11:48 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها