وب سایت سر آشپز پاپیون: دُلْمه خوراکی در خاور میانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را میتوان با برگ انگور (متداولترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی، بادمجان درست کرد. اما در این بخش برایتان طرز تهیه یک دلمه ی متفاوت را آموزش خواهیم داد دلمه به با ما همراه باشید:
مواد لازم
- به ۴ عدد
- لپه ۱/۴ پیمانه
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- روغن ۳ قاشق سوپ خوری
- شکر ۳ قاشق سوپ خوری
- سرکه ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
به را با پوست شسته و از قسمت ساقه داخل آن را خالی میکنیم.
لپه را با آب پخته، گوشت را با پیاز داغ، نمک و ادویه تفت دهید
سپس لپه پخته را به آن اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، با نصف لیوان آب بپزید. وقتی آب گوشت کشیده شد وسط به را با یک قاشق از مواد لپه پر کنید.
دلمهها را در یک ردیف کنار هم چیده و به ظرف آب اضافه می کنیم تا حدی که رویش را بگیرد، سپس روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.
سرکه و شکر را در آب مخلوط کرده، وقتی که دلمهها کمی پخت روی دلمهها ریخته و فرصت بدهید دلمه جوش بخورد و دلمه جا بیفتد.