طرز تهیه پودر جوانه غلات و حبوبات برای کودکان
طی جوانه زدن، نشاسته، پروتئین و چربیهای موجود در دانه ها به واحدهای کوچکتری تجزیه میگردند و قابلیت هضم و جذب بهتری پیدا میکنند. در این فرآیند میزان ویتامینها و املاح معدنی دانه ها همچون کلسیم، فسفر، منیزیم، ویتامین های گروه B و پروتئین آن دو تا سه برابر و حتی بیشتر افزایش می یابد، اما از کالری و کربوهیدرات آن دو برابر کاسته میشود.
توصیه میشود برای کودکان بین دو تا پنج سال جوانه ها و غلات به غذای کودک اضافه شود . شما میتوانید جوانه گندم را به ماست اضافه کنید و به کودک بدهید .در صورتیکه کودک بالای پنج سال دارد، جوانه ها را میتوان به سالاد او افزود . همچنین میتوان جوانه عدس و ماش به علت هضم آسان تر و مقوی و مغذی تر بودن در سوپ، آش یا در پوره و فرنی کودک استفادهنمود مصرف جوانه همراه با سالاد یا ساندویچ خانگی، میان وعده ای مناسب برای تمام افراد مخصوصا دانش آموزان است.
گندم غلات حبوبات
غلات ( مانند گندم ) و حبوبات ( مانند عدس یا ماش ) را پس از پاک کردن بشویید سپس بمدت 24 ساعت آنها را در آب خیس کنید و سپس آب آن را خالی کرده و بصورت غیر فشرده در یک ظرف ریخته و روی آنرا با پارچه بپوشانید هر 7 -8 ساعت یکبار محتویات ظرف را دوباره کرده تا جوانه زدن شروع شود و پس از گذشت حدود 2 روز میتوانید از جوانه ها برای تهیه سوپ استفاده کرد جوانه ها را میتوان تقربیا یکهفته در یخچال نگهداری کرد
یک شنبه 3 دی 1396 2:49 PM
تشکرات از این پست