غذاهای ترکیبی که از سه یا چهار رنگ مختلف تشکیل شده باشند از این دسته هستند. براین این منظور میتوانید مطابق دستور زیر از ترکیب پرتقال، دانههای انار، پنیر موزارلا و پاشیدن برگهای ریحان روی آن به سادگی یکی از این بشقابهای ترکیبی خوش رنگ را درست کنید.
انار نه تنها به عنوان یک میوه پرطرفدار، بلکه به عنوان یک عنصر غذایی مفید و خوش مزه در تهیه بسیاری از غذاها استفاده میشود. علاوه بر این بد نیست بدانید یکی از کارهای جذاب در آشپزی ترکیب کردن مواد غذایی مختلف با هم و درست کردن یک طعم جدید است. غذاهای ترکیبی که از سه یا چهار رنگ مختلف تشکیل شده باشند از این دسته هستند. براین این منظور میتوانید مطابق دستور زیر از ترکیب پرتقال، دانههای انار، پنیر موزارلا و پاشیدن برگهای ریحان روی آن به سادگی یکی از این بشقابهای ترکیبی خوش رنگ را درست کنید.
مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر):
۳۰۰ گرم پنیر موزارلا
۲عدد پرتقال پرپر شده (ترجیحا پرتقال خونی)
چند برگ ریحان
مواد لازم برای سس:
دو فنجان آب انار
یک فنجان آب پرتقال
یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای
یک فنجان روغن زیتون
۲ عدد انار دان شده
یک عدد لیموی آبگیری شده
طرز تهیه:
1. ابتدا سس را درست کنید. آب انار و آب پرتقال را در یک قابلمه کوچک بریزید، شکر قهوهای را به آن اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا کمکم به شکل شربت دربیاید و قبل از این که بسوزد آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
2. آب پنیر را بگیرید، آن را تکه تکه کنید و روی یک بشقاب بزرگ بچینید.
3. پرتقالهای پر پر را روی پنیرها پخش کنید و برگهای ریحان را روی آنها بریزید.
4. دانههای انار را به همراه روغن زیتون و نصف آبلیمو با شربتی که درست کردهاید مخلوط کنید.
5. حالا روی پرتقالها و پنیرها نمک بپاشید، سپس سس ملسی که درست کردهاید را هر چقدر میخواهید روی آن بریزید.
مجله آشپزی مثبت