تابناک باتو؛ در ادامهی آموزش تهیهی انواع کیک، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کیکهای شکلاتی با طعم قهوه، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
قهوهی فوری یا نسکافه: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: یک قاشق چایخوری
ماست پرچرب: نصف پیمانه
نمک: کمی
کرهی ذوب شده: 25 گرم
شکر: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
شکلات آب شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 125 گرم
مایه خمیر: 2 قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
بادام یا فندق خرد شده برای تزیین
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
در ظرفی کوچک، قهوه را به همراه آب ولرم ریخته و خوب مخلوط میکنیم. سپس ماست و نمک را به این مخلوط افزوده و مواد را هم میزنیم.
شکر و کره را در ظرفی ریخته و با هم زن خوب، هم میزنیم. تخم مرغ، مایه خمیر، وانیل و شکلات آب شده را نیز به این مواد اضافه میکنیم.
وقتی مواد را کاملا هم زدیم و یکدست شد، مخلوط قهوه را به آن میافزاییم.
شکر را به همراه آرد، به مایهی کیک افزوده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم و در فر به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم.
قالب را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی سرد شود سپس آن را از قالب جدا میکنیم.
کیک را با شکلات آب شده و تکههای بادام یا فندق، تزیین میکنیم.