0

شیرینی شب یلدا سال 96، باقلوا ترکی درست کنید

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

شیرینی شب یلدا سال 96، باقلوا ترکی درست کنید

 

شیرینی شب یلدا سال 96، باقلوا ترکی درست کنید

 

باقلوا یکی از شیرینی های سنتی کشورهای آسیای غرب است که می تواند برای شیرینی شب یلدا بسیار مناسب باشد. باقلوا ترکی یا باقلوا استانبولی یکی از مدل های خوش طعم باقلوا است.

باقلوا ترکی برای شب یلدا سال 96

باقلوا دسر کشورهای خلیج خاورمیانه و مدیترانه است و درست کردن در هر کشور با کشوره دیگر کمی متفاوت است. ترکیه، سوریه، لبنان، یونان، اردن، اسرائیل، افغانستان، ایران، ارمنستان و بسیاری دیگر از کشورها همگی این شیرینی را به شیوه خودشان درست می کنند. این شیرینی با لایه های کره ای از خمیر فیشل و آجیل های سرخ شده (معمولا پسته، گردو یا بادام و ... ) درست شده و در شربت شیرین که اغلب عسل است پوشانده می شود. دیگر طعم دهنده ها شامل دارچین،  گل رز، گل میخک و پوست پرتقال است.
 

مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا سال 96

مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا سال 96

با این مقدار مواد اولیه می توانید حدود 28 قطعه باقلوا درست کنید    
گردو : 250 گرم
پسته خرد شده : ¼ فنجان
پودر قند : 1 قاشق چای خوری   
دارچین زمستانه : 2 چوب
کره بدون نمک : 1 بسته
خمیر یوفکا : 1 بسته
 

مواد لازم برای شربت باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

پودر قند، آب و عسل  : هر کدام ¾ فنجان
 

مرحله اول تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله اول تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
گردو، پسته، پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و بکوبید. دقت داشته باشید کوبیدن شما نباید به شدتی باشد که مغزها له و آرد نشود. مخلوط را به یک کاسه دیگر منتقل کنید.
 

مرحله دوم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله دوم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

کره را روی گاز ذوب کنید.
با قلمو کره آب شده را به کف ظرف و دیواره های ظرف بنزدی تا آغشته به کره شود.
 

مرحله سوم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله سوم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

یک دستمال آشپزخانه را نمدار کرده و روی خمیرها قرار دهید. دقت کنید که خیلی خیس نباشد. این کار به این دلیل است که خمیرها به راحتی از هم جدا شده و شکل بگیرند.
 

مرحله چهارم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله چهارم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

یک لایه از خمیر را برداشته و کف ظرف قرار دهید.
 

مرحله پنجم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله پنجم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مقدار از مخلوط مغزها را روی لایه بریزید. یک لایه دیگر خمیر روی مغزها قرار داده و مجدد روی آن مخلوط مغزها را بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید که نزدیک به 6 لایه داشته باشید. دقت کنید که بین هر لایه باید به خمیر یوفکا با قلمو روغن بزنید.
 

مرحله ششم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله ششم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی )

با چاقو مطابق شکل باقلوا را قبل از پختن برش دهید.
 

مرحله هفتم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله هفتم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

باقلوا را برای 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی قهوه ای شود.
 

مرحله هشتم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله هشتم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

برای درست کردن شربت، شکر، آب و عسل را در یک کاسه مخلوط کرده و برای 10 دقیقه بجوشانید.
 

مرحله نهم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

مرحله نهم تهیه باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

بعد از درست شدن شربت و خنک شدن باقلوا با چاقو مطمئن شوید که باقلواها جدا شده اند.  شربت را روی باقلواها ریخته و حدود 3 ساعت بگذارید تا کاملا به خورد باقلواها برود. این باقلوا را می توانید برای 5 روز نگهداری کنید.
 

باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا

باقلوا ترکی ( باقلوا استانبولی ) برای شب یلدا
 

تهیه و ترجمه : سیمرغ
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 25 آذر 1396  2:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza farshon mty1378
دسترسی سریع به انجمن ها