0

طرز پخت آش کلم باکویی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز پخت آش کلم باکویی

 

در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند. در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.

 

با فرا رسیدن مصل بازار آش و سوپ داغ می شود و برای گرم ماندن بدن این نوع پخت و پز افزایش می یابد. در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند.
در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.

 

طرز پخت آش کلم باکویی 


مواد برای پخت آش کلم باکویی

برنج نیمه خیس شده نصف پیمانه
بلغور جو و نخود و لوبیا سفید خیس شده از هر کدام ۱ پیمانه
کلم برگ خرد شده کوچک ۱ عدد
هویج و پیاز نگینی خردشده ۴ عدد هویج و ا عدد پیاز
رشته آش ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلوگرم و مقداری ترخون
فلفل سیاه و نمک و کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم

 

طرز پخت آش کلم باکویی
 

ابتدا پیاز را تف داده تا طلایی شود و حبوبات ذکر شده را که قبلا خیس کردیم و دوبار آبش را عوض کردیم نیز افزدوه و با فلفل سیاه و مقداری آب می گذاریم تا ببپزد.

بعد از پخت حبوبات ،هویج و برنج را به همراه بلغور و سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره) و ترخون و کلم به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا لعاب بدهد و حا بیفتد.

در مرحله اخر رشته آش را به مواد اضافه می کنیم و با مواد تزئینی آش خوشمزه را به سلیقه خود تزئین می کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 20 آذر 1396  6:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها