مواد لازم برای 4 نفر برای برگر فرانسوی :
آب پیاز |
50 گرم |
سس کچاپ |
50 گرم |
خردل |
یک قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
سیر ساطوری کرده |
یک حبه |
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده) |
500 گرم |
روغن زیتون |
2 قاشق سوپخوری |
نان همبرگر |
4 عدد |
کاهو و گوجه فرنگی |
به میزان لازم |
پنیر گودا |
4 ورق |
پیاز حلقه ای تفت داده |
1 عدد کوچک |
ریحان |
یک دسته کوچک |
سیب زمینی سرخ کرده |
به میزان لازم |
طرز تهیه برگر فرانسوی :
آب پیاز، سسها، نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.
سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیبزمینی و ریحان بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir