دستور طبخ سوپ عدس

سوپ عدس یک غذای فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد معدنی است که پیشنهاد میکنیم در برنامه غذایی هفتگی خود یک سانس ویژه را به آن اختصاص دهید.
مواد لازم:
- روغن مایع= 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی= 2 قاشق غذاخوری
- آب گوشت یا مرغ=2 لیتر
- عدس= یك لیوان
- پیاز درشت= 3 عدد
- سیبزمینی متوسط= یك عدد
- نمك و فلفل= به میزان لازم
- نعناع خشك= برای تزئین
- آبلیمو= به میزان دلخواه
طرز تهیه:
روغن را داخل قابلمه ریخته و پیاز خرد شده را داخل آن میریزیم تا كمی نرم شود. سپس سیبزمینیهای خردشده را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل را به آن میافزاییم. در این مرحله آب گوشت یا مرغ را به مخلوط پیاز و سیبزمینی اضافه میكنیم و میگذاریم جوش بیاید. سپس عدسها را كه از قبل شستهایم به مواد قبلیمان اضافه میكنیم و میگذاریم خوب جا بیفتد. پس از اینكه سوپ ما قوام پیدا كرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میكنیم و میگذاریم تا رنگ قرمز خود را به سوپ پس بدهد. وقتی سوپ به این مرحله رسید آن را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و با نعناع خشك آن را تزئین میكنیم و در صورت تمایل هنگام خوردن به آن آبلیمو اضافه میكنیم.