طرز تهیه چیز کیکِ چانتال
تهیه این کیک بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوشمزه! همه افرادی که این کیک را تهیه کرده باشند، میدانند که در صورت پیروی از دستورالعمل، طعم آن با چیزکیکهایی که از شیرینیفروشی تهیه میکنید مو نمیزند. شما عاشقش خواهید شد!
مواد برای تهیه یک کیک به قطر ۲0 سانت:
- ۱۵ عدد بیسکویت کراکر، لهشده
- ۲ قاشق سوپخوری کره ذوبشده
- ۴ بسته (معادل ۲۴۰ گرم) پنیر خامهای
- ۱ و 1/2 فنجان شکر سفید
- 3/4 فنجان شیر
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ فنجان خامه ترش
- ۱ قاشق سوپخوری عصاره وانیل
- 1/4 فنجان آرد سفید
آمادهسازی مواد: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ساعت
آمادهسازی مواد تا سرو: ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه
طرز تهیه
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف مخصوص چیز کیک به عمق ۲0 سانت را برداشته و به خوبی چرب کنید.
در کاسهای متوسط بیسکوئیتهای لهشده را با کره ذوبشده کاملا مخلوط کنید. این مخلوط را در ته ظرف مخصوص چیز کیک کاملا پرس کنید.
در کاسهای بزرگتر، پنیر خامهای را با شکر مخلوط کنید تا نرم شوند. شیر را اضافه نمائید و سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه نموده و هم بزنید، همزدن را ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. خامه ترش، وانیل و آرد را اضافه نمائید تا مواد به صورت کرمی نرم بدل شوند. تمام مواد را روی بیسکوئیتهای پرس شده که از قبل در فر گرم شدهاند بریزید.
برای مدت ۱ ساعت در فر بگذارید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند. فر را خاموش کنید و بدون اینکه درب فر را باز کنید اجازه دهید تا به مدت ۵ ساعت به همان حالت باقی مانده و سرد شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو گردد.