مواد لازم:
كنسرو ذرت= يك قوطي
میگو پخته خرد شده= يك فنجان
خيار شور= نصف فنجان
نخود فرنگي= نصف فنجان
هويج آب پز= 3 عدد
كرفس خرد شده= يك فنجان
گوجه فرنگي خرد شده= يك فنجان
آب ليمو= 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون= 3 قاشق سوپخوري
سس مخصوص گوشت= نصف فنجان
نمك و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه سس گوشت :
آب گوشت= 2 فنجان
آرد= يك قاشق سوپخوري
كره يا روغن مايع= 50 گرم
آب ليمو= 2 قاشق سوپخوري
شويد خشك =يك قاشق مرباخوري
خردل= 2 قاشق سوپخوري
شكر= يك قاشق مرباخوري
نمك و فلفل =به مقدار لازم
طرز تهیه:
خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي كنيم . سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگي ، هويج ، نخود فرنگي ، كرفس و خيار شور را باهم مخلوط مي كنيم. آب ليمو ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم . در يك ديس گرد چند برگ كاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ كاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم. مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزيين كنيم .
طرز تهيه سس گوشت : آرد و كره يا روغن مايع را كمي تفت مي دهيم. آب گوشت گرم شده را به تدريج به آرد اضافه مي كنيم و مرتب سس را هم مي زنيم تا صاف و يكنواخت شود. آب ليمو ، شكر ، خردل ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم. شويد را به سس آماده شده اضافه مي كنيم. از اين سس مي توان براي سرو انواع گوشت هاي گرم و سرد استفاده نمود.