خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلثهایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.
فردا: این لقمههای ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان میتوانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانیها سرو کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از ماهنامه سفره ایرانی میخوانیم.
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
خمیر یوفکا: ۳ عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
آرد: ۲ ق. س. نشاسته ذرت: ۲ ق. س. سرکه: یک ق. س.
مواد لازم میانی:
قارچ (خردشده): ۴۰۰ گرم
پیاز (خردشده): یک عدد
روغن: ۲ ق. س. نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.
خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلثهایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.
مخلوط قارچ را روی مثلثهای خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.