0

طرز تهیه پلوی مخلوط

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه پلوی مخلوط

 

طرز تهیه پلوی مخلوط


مواد لازم برای تهیه ی پلوی مخلوط :
برنج : 6 پیمانه
فیله مرغ : 6 عدد
جوانه ماش : 1 پیمانه
فلفل دلمه ای متوسط : 1 عدد
هویج : 1 عدد
تره فرنگی خرد شده : 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
پیاز : 2 عدد
ادویه کاری : به مقدار لازم
ذرت :1 پیمانه
فلفل قرمز : 1 قاشق چایخوری
سیر : 1 حبه
زردچوبه : به مقدار کافی
نخود فرنگی: 1 پیمانه
پودر زنجبیل : 1 قاشق چایخوری
روغن : به مقدار لازم
طرز پخت پلوی مخلوط :
1 . مرغ را به شکل مربع های کوچک یا نواری خرد کنید و در کاسه ای بریزید. یک پیاز را هم درشت خرد کنید. فلفل دلکه ای را هم خلالی کرده و همراه با ادویه کاری و پیاز در ظرف حاوی تکه های مرغ بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل سیاه هم بیفزایید. مرغ ها را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند. این همان مزه دار کردن ( مرینیت کردن ) مرغ است.
2 . برنج را شسته ، به روش معمول در آب بجوشانید و آبکش کنید و بگذارید دم بکشد. البته بهتر است برنج تان را کمی سفت تر ( به اصطلاح دان ) بردارید ؛ چون یک مرحله پخت دیگر ( سرخ کردن با سبزیجات ) را در پیش خواهد داشت. نخود فرنگی و ذرت را هم آب پز کنید.
هویج را پوست کنده و رنده کنید. فقط برای اینکه رنگ نخود سبز خوشرنگ باقی بماند، در ظرف را موقع پخت نگذارید.
3 . پیاز دیگر را هم رنده کرده کناری بگذارید . سیر را هم ریز خرد کنید. حالا سیر و پیاز را در کمی روغن تفت دهید و ضمن سرخ شدن زردچوبه ، فلفل قرمز ، کمی نمک و پودر زنجبیل را هم اضافه کرده ، تفت دهید . حالا نوبت مرغ های مزه دار شده است ، آنها را هم به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا مرغ در حین سرخ شدن بپزد.
4 . سبزیجات شامل ذرت و نخودفرنگی ( آب پز شده ) و هویج رنده شده را به تابه حاوی پیاز داغ و مرغ اضافه کرده و کمی سرخ کنید. برنج دم کشیده را هم به سبزیجات اضافه کنید و خوب تفت دهید تا برنج تان مزه دار و رنگ دار شود.
در پایان تره فرنگی و جوانه ماش را هم به مواد اضافه کرده و بعد از یکی دو دقیقه ، حرارت را خاموش کنید و مخلوط برنج را در ظرفی کشیده و سرو کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه پلوی مخلوط :
•    بهتر است تره فرنگی در مراحل انتهایی به مواد اضافه شود تا هم خیلی نرم نشود و هم طعم خوبش را حفظ کند.
•    مقدار فلفل این غذا بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد . اگر به غذای تند علاقه مند هستید ، مقدار فلفل را بیشتر کنید.
•    چون همه سبزیجات و برنج باید در یک تابه سرخ و مزه دار شوند ، بهتر است از همان اول کار یک ظرف ( تابه ) بزرگتر انتخاب کنید.
•    مدت زمان آماده سازی پلوی مخلوط 15 دقیقه می باشد.
•    مدت زمان پخت پلوی مخلوط 45 دقیقه می باشد.
•    پلوی مخلوط یک غذای مکزیکی است.


منبع : کتاب آشپزی چهارفصل

شنبه 11 آذر 1396  8:44 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها