نحوه پخت کتلت جعفری و سویا
مواد لازم برای کتلت جعفری و سویا :
سویای ریز |
۴۰۰ گرم |
سیب زمینی آب پز شده |
۶۰۰ گرم |
تخم مرغ |
۳ عدد |
جعفری خرد شده |
۱۰۰ گرم |
گشنیز |
۳۰ گرم |
پودر سیر |
در صورت دلخواه |
آرد سوخاری |
به میزان لازم |
پیاز |
۱ عدد |
روغن و ادویه |
به میزان لازم |
طرز تهیه کتلت جعفری و سویا :
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود. (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.)
در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.
منبع : bartarinha.ir