روش های درست کردن ترشی مارچوبه
مواد لازم برای ترشی مارچوبه :
مارچوبه |
400 گرم |
شبت تازه |
6 عدد |
آب |
5 پیمانه |
شکر |
3 قاشق سوپخوری |
چاشنی دلخواه |
به مقدار لازم |
برگ بو |
2 الی 3 عدد |
سیر |
2 حبه |
سرکه |
2 الی 3 قاشق سوپخوری |
روغن زیتون |
2 الی 3 قاشق سوپخوری |
دانه خردل |
یک قاشق چایخوری |
نمک |
2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه ترشی مارچوبه :
ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.
تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.
منبع : bartarinha.ir